«Σήμερα Κυριακή 19 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί για πρώτη φορά υποβρύχιος καθαρισμός της Αλυκής Αιγίου», όπως γνωστοποιεί ο Εμπορικός Εισαγωγικός & Επιχειρηματικός Σύλλογος Αιγιαλείας.

«Μια πρωτοβουλία του Εμπορικού Εισαγωγικού & Επιχειρηματικού Συλλόγου Αιγιαλείας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ελεύθερων και Αυτόνομων Δυτών Νομού Φωκίδας «KRISSAIOS» και συνδιοργανωτές τον Δήμο Αιγιαλείας, την Τοπική Κοινότητα Αιγίου, το Λιμενικό ταμείο και τον Περιβαλλοντολογικό Σύλλογο Αλυκής «ο Άγιος Νικόλαος» .

Ο υποβρύχιος καθαρισμός είναι προσφορά ειδικευμένων δυτών που θα βουτήξουν σε σημεία της Αλυκής.

Στη δράση μπορούν να συμμετάσχουν εθελοντικά όλοι οι πολίτες, ομάδες, σύλλογοι, αυτόνομοι δύτες, Αθλητές κλπ.

66

Ζητάμε απ’ όλους να στηρίξουν την προσπάθειά μας που στόχο έχει να προστατέψουμε ακτές και παραλίες από τα σκουπίδια.

Σημείο συνάντησης είναι η αρχή της παραλίας Αλυκής μπροστά από τις αποθήκες, ακριβώς στις 11 το πρωί, όπου θα γίνει η ενημέρωση όλων των εθελοντών για τον τρόπο δράσης στην επιφάνεια.

Η συμμετοχή όλων θα είναι καταλυτική για να δοθεί το έναυσμα να συνεχιστούν τέτοιες πρωτοβουλίες που σκοπό έχουν την προστασία των θαλασσών μας.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιαλείας πάντα πρωτοπόρος έχει ως στόχο την προώθηση και προβολή των μαγαζιών και του Δήμου μας μέσω δράσεων.

Για αυτό το λόγο έστρεψε και το βλέμμα του στην παραλία του Αιγίου όπου μεταφέρεται η καλοκαιρινή βιτρίνα της πόλης μας!»

Πηγή: patrastimes.gr