Την αντίδραση του Συλλόγου Εστίασης Αναψυχής  Αχαϊας έχει προκαλέσει η κήρυξη από σήμερα τα ξημερώματα του νομού  σε καθεστώς mini lochdown, γεγονός που όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση σε θάνατο της εστίασης και την πραγματοποίηση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας

Ο ΣΚΕΑΝΑ από την αρχή της πανδημίας προασπίστηκε την δημόσια υγεία και στήριξε με απόλυτη ευθύνη όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, προτρέποντας τα μέλη του με συνεχείς ανακοινώσεις και συστάσεις για την απαρέγκλιτη τήρησή τους.

Στήριξε με δηλώσεις του τους εμβολιασμούς.

Ήρθε η ώρα όμως να πληρώσει άλλος τις ελλείψεις του συστήματος υγείας και όχι η εστίαση. Ήρθε η ώρα η Κυβέρνηση να λειτουργήσει υπεύθυνα και να δώσει μια μόνιμη λύση. Τα συνεχή lock down δεν είναι λύση!

Ο ΣΚΕΑΝΑ θα καλέσει τα μέλη του, στο πρώτο υπαίθριο «ανεξέλεγκτο» πάρτυ που θα γίνει, με την ανοχή της πολιτείας, πρώτον στην συμμετοχή τους σε αυτό, με πανό «Η ΕΣΤΙΑΣΗ ΠΕΘΑΙΝΕΙ» και δεύτερον στην κανονική λειτουργία των μαγαζιών από την επόμενη μέρα (μουσική και ελεύθερο ωράριο) λειτουργώντας πάντα συντεταγμένα και με τα προβλεπόμενα μέτρα.

Πηγή: patrastimes.gr