Έπεσε θύμα κάποιου τροχαίου και εγκαταλείφθηκε; Περπατούσε και προφανώς από κάποια λανθασμένη κίνηση βρέθηκε στο ρέμα; Χτυπήθηκε σε κάποιο άλλο σημείο και μεταφέρθηκε εκεί νεκρός ή ακόμη και ζωντανός;

Όλα αυτά τα ερωτηματικά εξετάζει με μεγάλη προσοχή η αστυνομία από χθες το απόγευμα, όταν τυχαία ανακαλύφθηκε μέσα σε αποστραγγιστικό κανάλι το πτώμα του 58χρονου Βασίλη Κοτρέτσου..

Η θέση στην οποία βρέθηκε ο άτυχος δημοτικός υπάλληλος του Πύργου, η χρονική διάρκεια που παρέμεινε εκεί και τα σημάδια έξω αλλά και μέσα στο αποστραγγιστικό αυλάκι στην περιοχή του Σκουροχωρίου, αποτελούν βασικά στοιχεία της διερεύνησης αλλά και ένα πραγματικό μυστήριο, τη λύση του οποίου δεν αποκλείεται να δώσει ο ίδιος ο ιατροδικαστής Πατρών Ανδρέας Γκότσης, που πήγε και αυτός στο συγκεκριμένο σημείο για να εξετάσει τα χτυπήματα στο σώμα του θύματος και πιθανότατα τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγιναν αυτά.

Πρόκειται ωστόσο για πρωτοφανές περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία, καθώς ο 58χρονος ήταν ένα πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό που όλοι τον θυμούνται να εργάζεται εντατικά στον τομέα καθαριότητας του δήμου, ενώ παράλληλα συνήθιζε να πηγαίνει με τα πόδια για μπάνιο κυρίως τις βραδινές ώρες, κάνοντας παράλληλα και τη βόλτα του. Άραγε αυτό να του στοίχισε την ίδια του τη ζωή;

Τον είδε από το γεφύρι και έπαθε σοκ!

Ειδικότερα, ο 58χρονος βρέθηκε νεκρός περίπου στις 5 το απόγευμα σε αποστραγγιστικό αυλάκι του ΤΟΕΒ από το διερχόμενο δικυκλιστή Γιάννη Γιαννακόπουλο, ο οποίος σοκαρισμένος από την εικόνα που αντίκρισε περιέγραψε το χρονικό της ανεύρεσης του πτώματος.

Συγκεκριμένα, ανέφερε πως σταμάτησε για λίγο στο γεφύρι και κοιτάζοντας κάτω αντίκρισε το νεκρό και τρομαγμένος έφυγε ειδοποιώντας τις αρχές.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στη στάση του σώματος του άτυχου άνδρα που βρισκόταν ανάσκελα και με τα χέρια ανοιχτά, ενώ σημείωσε πως δε γνωρίζει τι έχει γίνει και πως ο 58χρονος του ήταν άγνωστος.

Η χρονική διάρκεια που βρισκόταν στο συγκεκριμένο σημείο ο άτυχος άνδρας δείχνει να είναι απροσδιόριστη μέχρι στιγμής, με τις Αρχές να συλλέγουν κάθε πληροφορία που μπορεί να τους οδηγήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης.

Επικεφαλής της επιχείρησης ήταν ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλείας Παναγιώτης Μάνταλος, ενώ πλάι του βρέθηκαν άνθρωποι της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, του Αστυνομικού Τμήματος και της Τροχαίας Πύργου.

Παρόν και ο ιατροδικαστής Ανδρέας Γκότσης, ο οποίος έχει αναλάβει να πραγματοποιήσει σήμερα τη νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να ρίξει φως σε όσα πραγματικά έγιναν και οδήγησαν τον 58χρονο σε αυτό τον τραγικό θάνατο.

Οι πρώτες ενδείξεις

Η εξέταση στο σημείο του συμβάντος του Ιατροδικαστή Πατρών Ανδρέα Γκότση διήρκησε αρκετή ώρα και σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ενδείξεις πως ο άτυχος άνδρας χτυπήθηκε από κάποιο όχημα, δίχως ωστόσο να επέλθει ακαριαία ο θάνατός του.

Ο 58χρονος φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά από τη σύγκρουση, με τη στάση του άνδρα στο σημείο που βρέθηκε να φανερώνει πως πιθανόν κατέβαλε προσπάθεια να πιαστεί από τα κάγκελα με αποτέλεσμα να πέσει στο αυλάκι.

Πηγή: patrastimes.gr