Καρέ – καρέ έχουν καταγραφεί σε ένα βίντεο ντοκουμέντο οι κινήσεις του άνδρα με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος ο Στέφανος Χίος τα ξημερώματα της Δευτέρας, 27.07.2020.

Ο Στέφανος Χίος έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας να φτάνει στο σπίτι του με το αυτοκίνητό του, την στιγμή που εκτυλίσσεται η απόπειρα δολοφονίας του.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, ο δημοσιογράφος φτάνει έξω από το σπίτι του κι έχει αναμμένη τη μεγάλη σκάλα του αυτοκινήτου του, με το ρολόι να δείχνει 02:47 το πρωί.

Το υλικό είναι στα χέρια της Αστυνομίας…

Δείτε το σοκαριστικό βίντεο

Το site της εφημερίδας Μακελειό, την οποία εκδίδει ο Στέφανος Χίος, ανέφερε σε σχετικό δημοσίευμα ότι έχει στη διάθεσή της τέσσερα βίντεο και 30 φωτογραφίες από κάμερες ασφαλείας, που έχουν καταγράψει καρέ καρέ την επίθεση. Ένα από αυτά είναι και το παραπάνω βίντεο, που έχει αναρτηθεί στο ίδιο site.

Τι είπε ο Στέφανος Χίος

Από το ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται, ο Στέφανος Χίος έδωσε ήδη την πρώτη του κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση.

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου», κατέθεσε.

Όπως κατέθεσε ακόμη ο δημοσιογράφος και εκδότης, μόλις άρχισε να δέχεται πυροβολισμούς άνοιξε με δύναμη την πόρτα του αυτοκινήτου του, η οποία χτύπησε τον δράστη στο χέρι που κρατούσε το όπλο.

Πηγή: patrastimes.gr