Σταθερή η κατάσταση της υγείας του 30χρονου ψυχολόγου που δαγκώθηκε από κόμπρα. Μάλιστα οι γιατροί στη ΜΕΘ του Αγίου Σάββα ξύπνησαν για λίγο τον άτυχο 30χρονο και τον έθεσαν ξανά σε καταστολή, ακολουθώντας μικρά και προσεκτικά βήματα μέχρι να σιγουρευτούν ότι ο ασθενής έχει διαφύγει τον κίνδυνο υποτροπής.

Μετά την χορήγηση του αντιδότου χθες το πρωί, το οποίο έφτασε όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο ρεπορτάζ, με ιδιωτική πτήση από την Κύπρο, δεδομένου ότι δεν υπήρχε το αντίδοτο για το δηλητήριο της κόμπρας σε κάποιο νοσοκομείο των Αθηνών, οι γιατροί δηλώνουν συγκρατημένη αισιοδοξία και περιμένουν να περάσουν τα πρώτα 24ωρα για να βγουν τα πρώτα ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με την πορεία της υγείας του ασθενούς.

Για το συμβάν έχουν ενημερωθεί ήδη οι αστυνομικές Αρχές που καλούνται τώρα να ερευνήσουν πως ο 30χρονος ψυχολόγος προμηθεύτηκε την άκρως επικίνδυνη Ινδική κόμπρα το είδος «Naja Kaouthia» την οποία «φιλοξενούσε» στο διαμέρισμα του στο Ζωγράφου μέσα σε ειδικό κλουβί, το οποίο ωστόσο δεν εμπόδισε το ερπετό να τον δαγκώσει όταν εκείνος προσπάθησε να την ταΐσει με κάποιο τρωκτικό που αγόρασε από Pet Shop.

Οι Αρχές θα ερευνήσουν και το ενδεχόμενο να είχε ο 30χρονος περισσότερα δηλητηριώδη φίδια στο διαμέρισμα του, καθώς όπως αναφέρει ο ίδιος στο εισαγωγικό της σελίδας του στο Instagram, «αυτή την εποχή δουλεύω με πολλές “Naja Kaouthia”».

Δηλώνει λάτρης των φιδιών και μάλιστα παραθέτει μια σειρά από φωτογραφίες με κόμπρες κι άλλα ερπετά, για τα οποία δεν ξεκαθαρίζεται αν ανήκουν στον ίδιο ή σε φίλους του.

Πηγή: patrastimes.gr