Είχαν χαθεί τα ίχνη ενός 41χρονου Αλβανού από την Ρόδο μετά την καταδίκη του από το Πρωτοδικείο για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, παράνομη οπλοκατοχή και οπλοφορία, αλλά αποδείχθηκε πως κρυβόταν σε άλλο… κοσμοπολίτικο νησί!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος εντόπισαν τον 41χρονο αλλοδαπό στη Μύκονο και από τον έλεγχο των στοιχείων του διαπίστωσαν ότι καταδικαστική απόφαση σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση. Έτσι, προχώρησαν στην σύλληψή του και τον οδήγησαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Συνέλαβαν φυγόποινους σε Άρτα και Λαμία

Ποινή φυλάκισης δυο ετών και τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για παραβίαση των περιορισμών διαμονής και παράνομη επανείσοδο στη χώρα είχε επιβληθεί σε έναν αλλοδαπό από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, αλλά κυκλοφορούσε ελεύθερος στην Άρτα, όπου συνελήφθη αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Στη Λαμία, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφαλείας ένας Έλληνας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Λαμίας για αντίσταση και παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης 18 μηνών. Ο φυγόποινος οδηγήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

Πηγή: patrastimes.gr