Σε… ταχύρυθμη παραγωγή κάνναβης, υδροπονικής και φυσικής, είχε επιδοθεί ένας Έλληνας κάτοικος της Χαλκίδας, αφού δεν του έφτανε η χασισοφυτεία που καλλιεργούσε στην αυλή του σπιτιού του, αλλά είχε εγκαταστήσει και στην αποθήκη του εργαστήριο για την καλλιέργεια με την υδροπονική μέθοδο!

Ο δράστης, που έχει απασχολήσει κατ’ επανάληψη τις διωκτικές αρχές για καλλιέργεια κάνναβης, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών με εκπαιδευμένο σκύλο ανιχνευτή στο πλαίσιο οργανωμένης επιχείρησης, καθώς στην αυλή της κατοικίας του που περιβαλλόταν από φυσική βλάστηση βρέθηκαν αρχικά 11 θηριώδη δενδρύλλια ύψους 1,50 ως 3,50 μέτρων!

Ακολούθησε έρευνα στην αποθήκη της αυλής, όπου βρέθηκε ένας ειδικά διαμορφωμένος χώρος στον οποίο υπήρχε μια αυτοσχέδια εγκατάσταση για την υδροπονική καλλιέργεια κάνναβης αποτελούμενη από ανακλαστική επιφάνεια, ανεμιστήρα και φορητή κλιματιστική μονάδα, σύστημα εξαερισμού, τρεις λαμπτήρες με κάτοπτρα, δυο μετασχηματιστές και συσκευή μέτρησης υγρασίας και PH στο εσωτερικό της οποίας καλλιεργούνταν δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 2 και 2,50 μέτρων.

Στο σπίτι του δράστη, κατασχέθηκαν τέσσερα πλαστικά δοχεία και κουτιά που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 671,5 γραμμαρίων, μια συσκευασία με 3,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης έτοιμη προς πώληση, δυο ζυγαριές ακριβείας, ένα πιστόλι- στυλό, 27 φυσίγγια, καθώς και πλήθος νάιλον για την συσκευασία των ναρκωτικών. Σε βάρος του καλλιεργητή σχηματίστηκε δικογραφία για καλλιέργεια, κατοχή και πώληση ναρκωτικών και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Πηγή: patrastimes.gr