Σε «βασίλειο» του μπερντέ, μετατράπηκαν το βράδυ της Κυριακής χθες οι χώροι των παιδικών κατασκηνώσεων στα Ροϊτικα, της πλατείας των Μποζαϊτίκων και το προαύλιο του Πολιτιστικού Συλλόγου στο Νέο Σούλι όπου αντίστοιχα πραγματοποιήθηκαν οι παραστάσεις, «Ο Καραγκιόζης και ο στοιχειωμένος κορονοϊός»,«Ο Καραγκιόζης και ο Γορίλλας» και « Ο Καραγκιόζης λοιμωξιολόγος».

Η ενότητα του θεάτρου Σκιών , με τίτλο  «Ο καραγκιόζης την εποχή του Κορονοϊου» για μία ακόμα φορά αποτέλεσε πηγή γέλιου και ‘δροσιάς» με δεκάδες μικρούς και μεγάλους να δίνουν και χθες το παρών.

Για την ενότητα του Καραγκιόζη και το φετινό του «διάβα» στις γειτονιές της Πάτρας, μίλησαν αντίστοιχα, πριν την έναρξη των παραστάσεων σε Μποζαϊτικα, παιδικές κατασκηνώσεις Ροϊτίκων και στο Νέο Σούλι, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου στον Πολιτιστικό Οργανισμό, Χριστίνα Κλωνιζάκη, Σταυρούλα Ζαρνάβαλου και Λαμπρινή Αναγνώστου.

Η είσοδος σε όλες τις παραστάσεις, τηρώντας πάντα τα προβλεπόμενα από το πρωτόκολλο για την προστασία από τον κορονοϊό – όπως άλλωστε γίνεται σε όλες τις φετινές εκδηλώσεις του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας – είναι ελεύθερη.

DSC_0023 DSC_0015

Σήμερα Δευτέρα 27 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ ο Καραγκιόζης «στήνει» τον μπερντέ του στην πλατεία Αραχωβιτίκων (αλιευτικό καταφύγιο), για την παράσταση « Καραγκιόζης εναντίον του Κορονοϊού».

Η «φιγούρα» του Καραγκιόζη για την παραγωγή της κεντρικής αφίσας των εκδηλώσεων , παραχωρήθηκε ευγενώς από τον Μπάμπη Μακρή , το οποίο ο Πολιτιστικός Οργανισμός ευχαριστεί.

Πηγή: patrastimes.gr