Στο Θεματικό Πάρκο Ξυστρή, εκεί όπου χτυπά η «καρδιά» του εθελοντισμού του Δήμου Πύργου, βρέθηκε νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής (13/8) η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά. Την κ. Γεννηματά ξενάγησε στο χώρο ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος, όπου τους υποδέχτηκε ο υπεύθυνος του Γραφείου Εθελοντισμού Γιάννης Πλεμμένος.

ΓΕΝ Π 4
Ενθουσιασμένη από τον τρόπο λειτουργίας του εθελοντικού δικτύου που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Πύργου δήλωσε η κ. Γεννηματά. Τόσο ο κ. Αντωνακόπουλος όσο και ο κ. Πλεμμένος, ενημέρωσαν την πρόεδρο του ΚΙΝΑΛ για τον αριθμό των εθελοντών που εργάζονται επί 24ωρου βάσεως στο Πάρκο προκειμένου να παραλαμβάνουν όλα τα αναγκαία είδη που αποστέλλονται σχεδόν απ’ όλη την Ελλάδα, είτε από ιδιώτες είτε από άλλους Δήμους της χώρας. Όπως και για την οργανωμένη αποστολή όλων αυτών των αγαθών, πάντα σε συνεννόηση με τους προέδρους των Τ.Κ., μια αποστολή που ξεπερνά κατά πολύ τα διοικητικά όρια του Δήμου Πύργου και φτάνει στην Αρχαία Ολυμπία καθώς και στην Αρκαδία.
Η κ. Γεννηματά είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει και με τους εθελοντές και να δώσει τα πιο θερμά της συγχαρητήρια σε όλους για το σημαντικό ανθρωπιστικό τους έργο.

Πηγή: patrastimes.gr