Ο Αίολος Αγυιάς ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον έμπειρο τεχνικό Χρήστο Παπαγιαννόπουλο, σε μια προσπάθεια περαιτέρω προπονητικής ενδυνάμωσης του Οργανισμού μας σε επίπεδο ηλικιακών τμημάτων και Ανάπτυξης.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον Αίολο Αγυιάς, ένα οργανωμένο και νοικοκυρεμένο σωματείο, με σύγχρονες εγκαταστάσεις και εξαιρετικό πρόγραμμα», δήλωσε ο γεννημένος το 1971 τεχνικός και πρόσθεσε:

  • «Στόχος μου είναι να κάνω και εγώ ό,τι μπορώ για να βοηθήσω τον Αίολο Αγυιάς στην προσπάθεια ανάπτυξης της ομάδας και ειδικότερα των Ακαδημιών του Συλλόγου».

Ο έμπειρος προπονητής είναι πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ με ειδικότητα στο μπάσκετ και διαθέτει δίπλωμα Α΄ Κατηγορίας. Παράλληλα, έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Οργάνωση και Διοίκηση Αθλητισμού, ενώ είναι υποψήφιος διδάκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Πανεπιστημίου Πατρών.

Τέλος, έχει εργαστεί σε Ροϊτικα (2005-2006, άνοδος στην Α2 ΕΣΚΑ-Η), Εσπερο ΑΟΠΑ (1996-1999 σε Παίδες, Εφηβους και βοηθός στο Ανδρικό, 2006-2007 σε Εφηβικό και βοηθός στο Ανδρικό, 2016-2017 σε Νεανίδες, Γυναίκες και 4η θέση στο Πανελλήνιο Κορασίδων), αλλά και σε Προμηθέα και Γλαύκο.

Πηγή: patrastimes.gr