Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο πατέρας του Βασίλη Δοσούλα, Απόστολος, του παιδιού που έχασε το ένα του χέρι και τα πόδια του στο τραγικό ατύχημα που έγινε στο Τολό, το 1994.

Ο κ. Απόστολος μιλώντας στη Μαριάννα Τουμασάτου και στην εκπομπή «Η φωτογραφία της ζωής μου» θυμήθηκε όσα έγιναν εκείνο την ημέρα και λύγισε πολλές φορές. Την ημέρα που πήγαν για ψάρεμα και ένα ιπτάμενο δελφίνι έπεσε καταπάνω τους με μεγάλη ταχύτητα.

«Τον βλέπουμε στη σημαδούρα να κρατιέται με το γερό του το χέρι. Πάω, το παιδί ήταν λιπόθυμο, τον βουτάω, δεν είχα δει το χέρι του που του έλειπε. Βλέπω τα δύο του πόδια, λέω δεν έχει τα πόδια του. Σκίσαμε μπλούζες, θέλαμε να σταματήσουμε την αιμορραγία. Αυτοί από το υδροπτέρυγο βούτηξαν για να δουν τις ζημιές τους και όχι για να μας βοηθήσουν. Βλέπω το παιδί μου να μελανιάζει, φοβήθηκα ότι θα το χάσω, κάνω μια ευχή. Είπα παναγία μου κάντο να ζήσει και θα σου φέρει χρυσό καντήλι με τα χέρια του. Ποια χέρια του; Ένα είχε […] Δεν έπρεπε να μας δει θλιμένους. Το πρώτο βράδυ στο σπίτι μου είχα την τάση να δώσω τέρμα στη ζωή μου. Ήθελα να πηδήξω από το μπαλκόνι».

«Θέλαμε να χορτάσουμε τη στιγμή» είπε για την ημέρα που είδε τον γιο του να στέκεται και πάλι στα νέα, προσθετικά, πόδια.

Πηγή: patrastimes.gr