Συγκινεί ο σύζυγος της 30χρονης εγκύου από την Αιτωλοακαρνανία που έχασε τη ζωή της από πνευμονική εμβολή.

Η 30χρονη από την Κατούνα Αιτωλοακαρνανίας, η οποία διήνυε τον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, πέθανε ξαφνικά τη Μεγάλη Παρασκευή.

Ο σύζυγός της, Βασίλης, με δάκρυα στα μάτια, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για την τραγωδία, για τις δυσκολίες που είχαν να αποκτήσουν παιδί, τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε η 30χρονη στην εγκυμοσύνη της, αλλά και για το βράδυ που τη βρήκε νεκρή.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε ο σύζυγος της 30χρονης, καθώς γύρισε στο σπίτι από τη δουλειά του τη Μεγάλη Παρασκευή, άκουσε το ξυπνητήρι της γυναίκας του, που το είχε σε υπενθύμιση για να παίρνει τα χάπια της, να χτυπάει. Άρχισε να της φωνάζει, όμως δεν έπαιρνε απάντηση. Τελικά την βρήκε στο μπάνιο νεκρή.

«Κοιτάω μέσα στο μπάνιο και τη βρήκα κάτω. Την πήρα στα χέρια μου και άρχισα να φωνάζω. Δεν είχε αίματα, αλλά ήταν μελανιασμένη παντού. Κάλεσα το ασθενοφόρο και ήρθε μέσα σε 15 λεπτά» είπε, και πρόσθεσε: «Ήμασταν πολύ αγαπημένοι. Θέλαμε να κάνουμε τρία παιδάκια. Ήταν ο καλύτερος άνθρωπος στον κόσμο. Άφησε την Αθήνα και ήρθε στο χωριό για να ζήσουμε μαζί. Πριν λίγες μέρες κάναμε όνειρα, λέγαμε πόσες πάνες θα αγοράσουμε. Μακάρι να μη συμβεί σε κανέναν κάτι τέτοιο».

Πηγή: patrastimes.gr