Για όσα πέρασε μετά το τέλος της καριέρας του μίλησε ο Μπρούνο Τσιρίλο, στέλνοντας μήνυμα σε όλους με όσα είπε.

Ο Ιταλός πρώην αμυντικός έχει ταυτιστεί με την Ελλάδα, αφού αγωνίστηκε σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, ενώ έχει παντρευτεί την Έλενα Ασημακοπούλου. Από το 2015, όμως, είναι εκτός αγωνιστικών χώρων και αυτό τον επηρέασε πολύ ψυχολογικά, όπως αποκάλυψε μέσω των social media.

«Όποιος με γνωρίζει, ξέρει πως είμαι ένας άνθρωπος πολύ κλειστός. Σήμερα για μένα μετά από αρκετό καιρό σκοταδιού, καταφέρνω να βρω λίγο από το φως. Ήταν δύσκολα μα επιτέλους επιστρέφει σιγά-σιγά η κανονικότητα. Είμαι πάντα ένας μαχητής, κατάφερα να φτάσω και να εκπληρώσω όλα τα όνειρά μου. Κάνοντας απίστευτες θυσίες και χωρίς ποτέ να τα παρατήσω. Όταν αποφάσισα να σταματήσω το ποδόσφαιρο, δεν φανταζόμουν ότι με περίμενε μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις της ζωής μου», είπε αρχικά ο Ιταλός.Ο Μπρούνο Τσιρίλο

«Να είστε δυνατοί»

Συνεχίζοντας, ο Τσιρίλο έγινε πιο συγκεκριμένος σε ό,τι αφορά τα προβλήματα που είχε να αντιμετωπίσει, στέλνοντας παράλληλα το μήνυμά του προς όλους.

«Κατάθλιψη και κρίσεις πανικού. Είμαι εδώ να σας διηγηθώ ότι σιγά-σιγά και μετά από μία μεγάλη προσπάθεια, βγαίνω από κάτι που δεν εύχομαι ούτε στον χειρότερο εχθρό μου. Άλλαξε η ζωή μου. Έχασα όλες τις βεβαιότητές μου, φοβόμουν να κάνω οτιδήποτε, έκανα παράλογες σκέψεις και χωρίς να το θέλω, θα έχω πληγώσει άτομα κοντινά σε εμένα γιατί δεν ήμουν πια ο εαυτός μου. Δηλώνω ότι δεν έκανα αυτή την ανάρτηση για να μαζέψω followers και να πάρω likes. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου», είπε και συνέχισε.

«Για εμένα είναι μία απελευθέρωση. Μία νέα ημέρα και πάνω απ’ όλα είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ σε όλους όσοι βρίσκονται ή βρέθηκαν στην ίδια κατάσταση με εμένα. Μην εγκαταλείπετε τη μάχη. Να είστε δυνατοί. Παλέψτε. Ζητείστε βοήθεια και κυρίως όποιος είναι δίπλα (στο άτομο που έχει πρόβλημα) να ψάξει να καταλάβει τι συμβαίνει και να βοηθήσει».

Πηγή: patrastimes.gr