Από τη Διεύθυνση Οικονομικής Αστυνομίας εντοπίστηκε σε περιοχή της Αττικής, κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος, όπου διεξάγονταν παράνομα τυχερά παίγνια.

Συνελήφθησαν ο προσωρινά υπεύθυνος και υπάλληλος του καταστήματος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για -κατά περίπτωση- παραβάσεις των νομοθεσιών που αφορούν στα παράνομα παίγνια, τα καζίνο και την προστασία των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, στην οποία περιλαμβάνεται και ο ιδιοκτήτης του καταστήματος.

Συγκεκριμένα, κατά τον έλεγχο στο κατάστημα διαπιστώθηκε ότι είχαν εγκατασταθεί (51) πλήρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές παράνομων τυχερών παιγνίων, συνδεδεμένοι με (11) κεντρικές μονάδες – server, (3) επιτραπέζια παιγνιομηχανήματα τύπου τρίλιζα και (3) ασύρματα τηλεχειριστήρια – μπουτόν, ενώ οι εσωτερικοί και εξωτερικοί χώροι επιτηρούνταν από συνολικά (12) κάμερες, χωρίς να είναι ενήμεροι οι θαμώνες και άνευ αδείας της αρμόδιας Αρχής.

Σε έρευνα που έγινε στους χώρους του καταστήματος και στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκε και κατασχέθηκε, επιπλέον, χρηματικό ποσό (375) ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Πηγή: patrastimes.gr