Ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης εκφράζει την θλίψη του για το θάνατο του κορυφαίου αθλητικού παράγοντα Βασίλη Σεβαστή και συλλυπείται θερμά την οικογένεια του, τους οικείους του, τον ΣΕΓΑΣ και την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή.

Επίσης, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Πατρέων, Τάκης Πετρόπουλος, δήλωσε για τον θάνατο του Βασίλη Σεβαστή:

«Ο Βασίλης Σεβαστής έφυγε άδικα και αναπάντεχα από τη ζωή σε μια περίοδο που ο Στίβος και ο Ελληνικός Αθλητισμός τον χρειάζονταν περισσότερο από ποτέ. Ήταν έντιμος, αξιοπρεπής άνθρωπος, συγκροτημένος, καλός πατέρας και σύζυγος. Ήταν σπουδαίος αθλητής, υπηρέτησε τον στίβο σαν προπονητής με συνέπεια και αναδείχθηκε επάξια σε κορυφαίο παράγοντα του Ελληνικού αθλητισμού με σύγχρονη ριζοσπαστική αντίληψη και συνείδηση της εξέχουσας κοινωνικοπολιτικής του διάστασης και σημασίας.

Την περίοδο που έζησε στην Πάτρα αναπτύξαμε φιλία μέσα από την πολύπλευρη αρμονική συνεργασία μας στην εκπαίδευση, τον αθλητισμό και κυρίως την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής, ενώ τα τελευταία χρόνια συνέβαλε καθοριστικά στην καθιέρωση του Παμπελοποννησιακού Σταδίου ως ναού του Ελληνικού στίβου.

Η απώλεια του, μας έχει συγκλονίσει. Συλλυπούμαι θερμά τη σύζυγο του συνάδελφο Ελένη Κοντοδήμα, τις δύο κόρες του, τον ΣΕΓΑΣ και την ΕΟΕ της οποίας διετέλεσε επί πολλά χρόνια μέλος».

Πηγή: patrastimes.gr