Θετικός στον κορονοϊό διαγνώστηκε ένας εργαζόμενος του τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του δήμου Χανίων. Για τον λόγο αυτό, όπως ανακοινώθηκε, το τμήμα θα παραμείνει από σήμερα (13/11) κλειστό.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του δήμου

«Ακολουθώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα για τη διαχείριση των κρουσμάτων κορονοϊού που διαπιστώνονται στις υπηρεσίες μας, το τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής που στεγάζεται στο αίθριο του δημαρχείου Χανίων, θα παραμείνει κλειστό από Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2020, ενώ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση σε όλους τους χώρους των κοινωνικών υπηρεσιών».

Το κείμενο τονίζει πως, «όλοι οι εργαζόμενοι της Κοινωνικής Υπηρεσίας βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό και θα υποβληθούν σε διαγνωστικούς ελέγχους, ενώ η εξυπηρέτηση του κοινού θα ανασταλεί έως και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων στα δείγματα που θα παρθούν.

Κατά το διάστημα αυτό, οι πολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη θα μπορούν να εξυπηρετηθούν από το Κέντρο Κοινότητας – Παράρτημα Ρομά στη Σούδα (πρώην Κοινοτικό Κατάστημα Σούδας), τηλέφωνο επικοινωνίας: 28213 41688».

Πηγή: patrastimes.gr