Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο της επίσκεψης του Έλληνα Πρωθυπουργού στο Ground Zero.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής Ελπιδοφόρος θα τον ξεναγήσει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου.

Τι είπε ο Οικονόμου στον RealFm για τη συνάντηση Μητσοτάκη – Ελπιδοφόρου

Την είδηση επιβεβαίωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Η συνάντηση του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αρχιεπισκόπου Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρου θα γίνει κανονικά όπως επιβεβαίωσε στον Realfm 97,8 ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα δήλωσε ότι “ο Πρωθυπουργός θα συναντήσει τον Αρχιεπίσκοπο Ελπιδοφόρο στην εκδήλωση στο Ground Zero. Θα τον υποδεχθεί εκεί ο κ. Ελπιδοφόρος και θα τον ξεναγήσει”.

“Θα έχουν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν και θα συναντηθούν στο πλαίσιο της εκδήλωσης που θα γίνει στο εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου” πρόσθεσε.

“Νομίζω όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματά μας, είναι εξαιρετικά ωφέλιμο για όλους οι σχέσεις βασικών θεσμικών παραγόντων του ελληνισμού, που προφανώς έχουν ως επιδίωξή τους και την προάσπιση των συμφερόντων του ελληνισμού” περιέγραψε.

“Καλό είναι να προφυλάσσονται από όλους και να αποφεύγουμε πράγματα που μπορεί να φέρουν σε δύσκολη θέση διάφορους παράγοντες αυτής της εξίσωσης. Μέχρι εκεί” είπε χαρακτηριστικά.

“Αντιλαμβάνομαι τα προβλήματα που δημιούργησε η συγκεκριμένη παρουσία. Πρέπει όλοι να αντιλαμβανόμαστε ότι οι ρόλοι κάποιων ανθρώπων είναι πιο σύνθετοι. Καλό είναι πάντα να βρίσκουμε την ισορροπία και τη χρυσή τομή, αναγνωρίζοντας ότι αυτό δεν είναι πάντα εύκολο” υπογράμμισε ο Γιάννης Οικονόμου.

Πηγή: patrastimes.gr