Στις 5/11/2020 πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Δημάρχου Πατρέων με το Σύλλογο Εργαζομένων στις ΔΟΥ Αχαΐας, Ηλείας, Κεφαλληνίας, Ζακύνθου. Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση για την προσπάθεια της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε συγχώνευση υφιστάμενων υπηρεσιών, όπως αυτών της Α’ και Β’ ΔΟΥ στην πόλη μας.

Η επιλογή αυτή γίνεται, γιατί έχει αποφασιστεί η αποδυνάμωση των κρατικών υπηρεσιών και η ενίσχυση του ιδιωτικού τομέα, στον οποίο προωθείται και εκχώρηση αντικειμένων των ΔΟΥ.

Ο Δήμαρχος ενημέρωσε το Σύλλογο ότι το θέμα αυτό απασχόλησε στο πρόσφατο παρελθόν το Δημοτικό Συμβούλιο, το οποίο εξέδωσε απόφαση σε συμφωνία με τις απόψεις των εργαζομένων στις εφορίες, την οποία και θα επαναφέρει προς επικαιροποίηση.

Η Γ’ ΔΟΥ όχι μόνο πρέπει να διατηρηθεί, αλλά να αναβαθμιστεί και σε Α’ τάξη, ώστε να εξυπηρετεί καλύτερα τη νότια πλευρά του Δήμου μας, τη Δυτική Αχαΐα και τον Ερύμανθο. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να γίνει πρόσληψη του αναγκαίου προσωπικού, ώστε να είναι σε θέση η Υπηρεσία να φέρει εις πέρας την αποστολή της.

Πηγή: patrastimes.gr