Στις εκτεταμένες έρευνες για τον εντοπισμό 68χρονης που αγνοείται από το πρωί της Τετάρτης στο Νεοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, μετέχουν κλιμάκια της 6ης ΕΜΑΚ Πάτρας.

Η ηλικιωμένη εξαφανίστηκε από τα σπίτι της τα ξημερώματα της Τετάρτης. Η απουσία της έγινε αντιληπτή νωρίς το πρωί από την κόρη της,  η όποια ενημέρωσε την Αστυνομία και δήλωσε την εξαφάνιση της μητέρα της.

Από την πρώτη στιγμή, μέλη της Ομάδας Υποβρύχιων Διασώσεων (ΟΥΔ) πραγματοποιούν έρευνες στον ποταμό Αχελώο, ενώ χθες το πρωί στην περιοχή μετέβη και ανέλαβε δράση και  η Κυνοφιλική Ομάδα Ερευνας και Διάσωσης (ΚΟΕΔ)  με τη συνδρομή του Τζόρνταν, του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου της 6ης ΕΜΑΚ στις αναζητήσεις ανθρώπων.

Η  γυναίκα εθεάθη για τελευταία φορά πρωινές ώρες της 24ης Μαρτίου, σύμφωνα με μαρτυρία στη γέφυρα Μάστρου στον ποταμό Αχελώο. Οι έρευνες επικεντρώθηκαν σε σημεία σε μικρή απόσταση από το σπίτι της αγνούμενης,  αλλά και στον ποταμό καθώς εκτιμήθηκε πως κάποια κινητικά προβλήματα που φέρεται να αντιμετωπίζει, δεν θα της επέτρεπαν να έχει απομακρυνθεί σε μεγάλη απόσταση.

Πηγή: patrastimes.gr