Συνεχίζει ο Δήμος Αθηναίων τη «μάχη» ενάντια στη «μουντζούρα», με την οποία έχουν επικαλυφθεί κτίσματα και άλλοι χώροι της πρωτεύουσας.

Το «Αντιγκράφιτι» έχει μπει «στην καθημερινή ατζέντα των υπηρεσιών καθαριότητας, είτε με μεγάλες, σαρωτικές παρεμβάσεις στους μεγάλους δρόμους της πόλης, είτε με μικρότερες σε σημεία που είχαν εγκαταλειφθεί στο μαύρο του σπρέι και της μπογιάς» τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.

Έπειτα από τα Αναφιώτικα, την Ερμού, τη Σταδίου, την Πατησίων και δεκάδες άλλα σημεία της Αθήνας καθαρίστηκαν, σύμφωνα με τον δήμο, άλλα 997 τ.μ. με τη χρήση 800 λίτρων ειδικού υγρού και 28 τόνων νερού».

Πρόκειται για επιφάνειες στο Πάρκο Ριζάρη, στον Εθνικό κήπο, στους Ιερούς Ναούς Αγ. Γεωργίου-Θεοτόκου-Αγίου Νικολάου, στην Αρδηττού, στις πλατείες Μεσολογγίου και Σπανούδη, στον περιφερειακό Πετραλώνων και στο πάρκο Δοϊράνης. «Λέμε “φτάνει” και προσπαθούμε να το κάνουμε πράξη σε όλη την Αθήνα. Δεν έχουμε τελειώσει αλλά δεν σταματάμε» δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης, με αφορμή τον καθαρισμό των παραπάνω δέκα σημείων.

Πηγή: patrastimes.gr