Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια. Συνεχίζονται οι έρευνες για την υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη στην Ερέτρια.

Οι εικόνες αυτές θα αποτυπώνουν τόσο ποια σκάφη ήταν εκείνη τη στιγμή στο λιμάνι της Ερέτριας όσο και αν υπήρχαν αλιευτικά σκάφη πολύ κοντά στο φουσκωτό του πρώην υπουργού.

Η ψευδορκία των δύο ψαράδων και το βίντεο ντοκουμέντο, στο οποίο φαίνονται τουλάχιστον δύο σκάφη να έχουν αναχωρήσει από το λιμανάκι της Ερέτριας έχουν βάλει σε σκέψεις τις Αρχές που προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια του παζλ.

Οι Αρχές φαίνεται να περνούν από «κόσκινο» τόσο τους ψαράδες όσο και τον αυτόπτη μάρτυρα που είχε υποστηρίξει ότι αλιευτικό σκάφος βρέθηκε δίπλα στο φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη έφερε δύο γύρους από τη βάρκα του πρώην υπουργού, με αποτέλεσμα να προκαλέσει κυματισμό, που πιθανόν να ευθύνεται για την πτώση του Χανιώτη πολιτικού στη θάλασσα.

Οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη έχουν ζητήσει να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Αγίας Τριάδας και νησιού των ονείρων, εκεί όπου έχασε τη ζωή του ο πρώην υπουργός.

Πηγή: patrastimes.gr