Σαν… κύριος κυκλοφορούσε ένας Έλληνας, παρ’ όλο που αναζητούνταν για δολοφονία στη Ζάκυνθο, ενώ η πλούσια εγκληματική δράση του τον είχε καταστήσει… ρέκορντμαν στις καταδίκες καθώς είχε ποινές άνω του… μισού αιώνα από δικαστήρια της Αθήνας, της Θεσσαλονίκης και της Ζακύνθου!

Τέλος στις ώρες ελευθερίας του έβαλαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που τον εντόπισαν στη Λάρισα το απόγευμα της Δευτέρας και του πέρασαν χειροπέδες, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης της ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Ζακύνθου για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας, αλλά και… 26 καταδίκες!

Συγκεκριμένα, είχε καταδικαστεί με αποφάσεις των Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών, Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης και Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Ζακύνθου, για απάτη, απειλή, παραβάσεις της νομοθεσίας περί επιταγών, των υγειονομικών διατάξεων,των εργοδοτικών και εργατικών εισφορών Ι.Κ.Α. και για οικονομικά και πλαστά φορολογικά στοιχεία!

Μετά την παραπομπή του στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, οδηγήθηκε στην φυλακή για να εκτίσει την ιδιαίτερα βαριά συνολική ποινή κάθειρξης 26 ετών, 11 μηνών και πέντε ημερών και την ποινή φυλάκισης 25 ετών, τεσσάρων μηνών και 105 ημερών, ενώ έχει «χρεωθεί» και με χρηματικό πρόστιμο 19.200 ευρώ!

Πηγή: patrastimes.gr