Συνελήφθη σύμφωνα με πληροφορίες του L&O, ο 20χρονος που είχε δραπετεύσει το βράδυ της Πέμπτης από το Α. Τ Ανδραβίδας. Ο νεαρός δραπέτης εντοπίστηκε στην περιοχή Κάστρο όπου είχε βρει καταφύγιο και συνελήφθη. Η κινηματογραφική απόδραση από το Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας-Κυλλήνης στα Λεχαινά έγινε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης.

Ο νεαρός είχε συλληφθεί έπειτα από επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας και κατά τη μεταγωγή του προς τη Διεύθυνση Αστυνομίας Ηλείας κατάφερε να διαφύγει από τους αστυνομικούς.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές σε χωριό του δήμου Ανδραβίδας – Κυλλήνης, ο πατέρας του 20χρονου τον είχε καταγγελθεί για ενδοοικογενειακή βία και συνελήφθη.

Ο νεαρός μεταφέρθηκε στο Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης στα Λεχαινά και όταν ολοκληρώθηκε ο σχηματισμός δικογραφίας, αποφασίστηκε να μεταχθεί στα κρατητήρια της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας στον Πύργο.νεαρός την ώρα που τον συνόδευαν οι αστυνομικοί για να τον βάλουν στο περιπολικό και ενώ φορούσε χειροπέδες, κατάφερε να τους διαφύγει τρέχοντας στο κέντρο των Λεχαινών.

Αστυνομικοί και πολίτες τον καταδίωξαν χωρίς να καταφέρουν να τον πιάσουν.

Low n’ Order

Πηγή: patrastimes.gr