Την ώρα που ετοιμάζονταν να επιβιβαστούν στο πλοίο της γραμμής για την Ιταλία στο λιμάνι της Πάτρας, συνελήφθησαν οι δυο Ναπολιτάνοι μέλη της «μαφίας των ρολογιών» που είχαν ληστέψει στις 16 Αυγούστου την σύζυγο γνωστού Έλληνα επιχειρηματία στη Μύκονο!

Ο ένας από τους δράστες είχε επιτεθεί στην άτυχη γυναίκα ενώ περίμενε να αγοράσει καφέ από ένα κατάστημα, την είχε ρίξει στο έδαφος τραυματίζοντάς την και είχε αρπάξει με τη βία από το χέρι της το ρολόι της αξίας 50.000 ευρώ. Στη συνέχεια, διέφυγε με μια νοικιασμένη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο συνεργός του, την οποία εγκατέλειψαν όταν απομακρύνθηκαν.

Σύμφωνα με το «protothema.gr», οι αστυνομικοί του τμήματος Μυκόνου είχαν ταυτοποιήσει τα στοιχεία των ληστών από τα στοιχεία που ανακάλυψαν στον χώρο της διαμονής τους στη Μύκονο, όμως εκείνοι είχαν προλάβει να διαφύγουν από το νησί των ανέμων.

Mykonos-listeia

Ωστόσο, εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης με τα ονόματα και τις φωτογραφίες τους που εστάλησαν σε όλες τις αστυνομικές υπηρεσίες και ειδικά σε αυτές της Πάτρας, καθώς ήταν προφανές ότι θα επέστρεφαν στην πατρίδα τους. Έτσι, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας ενώ προσπαθούσαν να αναχωρήσουν με πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα και συνελήφθησαν.

Στο όχημα που χρησιμοποίησαν και στον χώρο όπου διέμεναν, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν ένα πλαστό δελτίο ταυτότητας, μια πλαστή άδεια ικανότητας οδήγησης, πέντε αυτοκόλλητες πινακίδες κυκλοφορίας δικύκλων με διαφορετικούς αριθμούς και μετρητά ύψους 2.055 ευρώ. Σε βάρος των δυο Ιταλών σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία και πλαστογραφία και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Σύρου.

Πηγή: patrastimes.gr