Έφυγε σε ανύποπτο χρόνο από τη Ρόδο προς άγνωστο προορισμό, προμηθεύτηκε μεγάλη ποσότητα κάνναβης και την ταχυδρόμησε στον… εαυτό του, ένας 52χρονος Έλληνας με σκοπό να την παραλάβει από την εταιρεία ταχυμεταφορών μόλις θα επέστρεφε στο νησί των ιπποτών!

Όμως, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών που κάνουν συνεχείς ελέγχους στις εταιρείες του είδους, υποψιάστηκαν ότι κάτι έκρυβε το χαρτοκιβώτιο που εντόπισαν σε μια εταιρεία, καθώς τα στοιχεία αποστολέα και παραλήπτη έφεραν το ίδιο όνομα! Έτσι, επιτηρούσαν διακριτικά το δέμα και μόλις το παρέλαβε ο 52χρονος τον ακινητοποίησαν για να κάνουν έλεγχο.

Οι υποψίες τους επιβεβαιώθηκαν, όταν βρήκαν μέσα στο χαρτοκιβώτιο πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους πέντε κιλών και 320 γραμμαρίων κι έτσι πέρασαν χειροπέδες στον 52χρονο, ενώ ακολούθησε έρευνα στην κατοικία του όπου βρέθηκαν τρεις ζυγαριές ακριβείας που κατασχέθηκαν, όπως και το Ι.Χ. αυτοκίνητο που χρησιμοποιούσε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.

Πηγή: patrastimes.gr