Μπόνους έως και 480 ευρώ θα λάβουν οι υπάλληλοι του e-ΕΦΚΑ οι οποίοι θα αυξήσουν τις επιδόσεις τους  την έκδοση οριστικών αποφάσεων συντάξεων, σύμφωνα με όσα προβλέπει υπηρεσιακή εγκύκλιος.

Πληροφορίες του Capital.gr από στελέχη των ταμείων αναφέρουν πως στις 15 Ιανουαρίου, λήγει η προθεσμία υποβολής αίτησης των υπαλλήλων του e-ΕΦΚΑ για ένταξη τους στα ειδικά κλιμάκια έκδοσης νέων συντάξεων.

Όποιος υπάλληλος ενταχθεί σ΄αυτά τα κλιμάκια, θα κριθεί ατομικά σε σχέση με την επίτευξη στόχων που βάζει η υπηρεσία στο “μέτωπο” της έκδοσης νέων συντάξεων.

Αν κάποιος υπάλληλος σε μηνιαία βάση εκδώσει διπλάσιο πλήθος νέων συντάξεων, θα λάβει μπόνους 480 ευρώ. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, κάθε υπάλληλος εκδίδει κάθε μήνα 80 οριστικές αποφάσεις για νέες συντάξεις.

Αυτό σημαίνει πως πρέπει εκδώσει 160 νέες συντάξεις για να λάβει το μπόνους των 480 ευρώ. Αυτή είναι η πρώτη “ταχύτητα” του συστήματος επιβράβευσης των υπαλλήλων.

Η δεύτερη “ταχύτητα” προβλέπει μπόνους 200 ευρώ, εφόσον ένας υπάλληλος “πιάσει” το 80% του στόχου (σ.σ. του διπλασιασμού) σε επίπεδο τριμήνου.

Η  τρίτη “ταχύτητα” του συστήματος επιβράβευσης προβλέπει την πληρωμή των υπερωριών εφόσον ένας υπάλληλος εκδόσει τουλάχιστον 35 νέες συντάξεις κατά τη διάρκεια των υπερωριών του.

Πηγή: patrastimes.gr