Η Πρώτη Οικολογική Παμπ Στον Κόσμο Ανοίγει Στο Λονδίνο

Η Πρώτη Οικολογική Παμπ Στον Κόσμο Ανοίγει Στο Λονδίνο

Από τη Δευτέρα, η παμπ «The Speaker» στο Γουεστμίνστερ του Λονδίνου θα αλλάξει όνομα και θα μετατραπεί σε έναν οικολογικό χώρο διασκέδασης, με τον νέο τίτλο 55k Tonnes. Αυτή θα είναι η πρώτη παμπ παγκοσμίως που δεν θα συμβάλλει στην περιβαλλοντική ρύπανση, προσκαλώντας τους επισκέπτες να απολαύσουν τη διασκέδασή τους σε ένα οικολογικό περιβάλλον.

Η καινοτομία της παμπ έγκειται στη δυνατότητα των επισκεπτών να πίνουν το ποτό τους ενώ κάνουν ποδήλατο, καθώς κάθε πεταλιά τους παράγει ενέργεια που χρησιμοποιείται για τη λειτουργία του καταστήματος. Επιπλέον, το πάτωμα της παμπ ενσωματώνει πιεζοηλεκτρικά συστήματα, που σημαίνει ότι κάθε βήμα των πελατών συνεισφέρει στην ενέργεια που απαιτείται για την κάλυψη των αναγκών της.

Στην 55k Tonnes, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μπύρα παρασκευασμένη με τρόπους που δεν αφήνουν αποτύπωμα άνθρακα. Η παμπ θα έχει επίσης εφαρμόσει την «happy hour» κατά τη διάρκεια της κυκλοφοριακής αιχμής στο Λονδίνο, ενθαρρύνοντας τους πελάτες να επιλέξουν μια οικολογική δραστηριότητα αντί να συμβάλλουν στη συμφόρηση και τη ρύπανση στους δρόμους.

Η διαχείριση της παμπ ανατίθεται στην γνωστή εταιρεία Uber, που έχει επιτύχει να περιορίσει κατά περίπου 55.000 τόνους τις εκπομπές ρύπων μέσω της υπηρεσίας Uber Green στο Λονδίνο από το 2021.

Πηγή: naftemporiki.gr