Την ερχόμενη εβδομάδα, ο βασικός ύποπτος στην υπόθεση εξαφάνισης της μικρής Μαντλίν ΜακΚάν Κριστιάν Μπρίκνερ ενδέχεται να αποφυλακιστεί, όπως υποστηρίζει δημοσίευμα της εφημερίδας «Daily Mail».

Ο Γερμανός παιδεραστής βρίσκεται στις φυλακές του Κίελου έχοντας καταδικαστεί σε 21 μήνες φυλάκιση για διακίνηση ναρκωτικών.

Ο ύποπτος μπορεί να αφεθεί ελεύθερος καθώς έχει εκτίσει τα δύο τρίτα της ποινής του εφόσον βέβαια δοθεί το πράσινο φως από Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Γερμανίας, όπως αναφέρουν τα γερμανικά ΜΜΕ.

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», οι δικηγόροι του Μπρίκνερ έχουν ήδη καταθέσει αίτημα αποφυλάκισης του πελάτη τους.

Η υπόθεση για την αποφυλάκιση του Μπρίκνερ θα εκδικαστεί την επόμενη εβδομάδα από το Ομοσπονδιακό Δικαστήριο της Καρλσρούης, με την απόφαση να ανακοινώνεται άμεσα.

Υπενθυμίζεται ότι, ο 43χρονος Γερμανός παιδεραστής Κριστιάν Μπρίκνερ θεωρείται ο «υπ’ αριθμόν 1» ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν, που παραθέριζε με τους γονείς της στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας το 2007.

Οι γερμανικές αρχές εκφράζουν τη βεβαιότητά τους πως η μικρή Βρετανή είναι νεκρή.

Πηγή: patrastimes.gr