
Ως την Βέροια έφτασαν οι πληροφορίες για την δράση ενός 27χρονου που διακινούσε μεγάλες ποσότητες «σκληρών» και «μαλακών» ναρκωτικών στη βόρεια Ελλάδα και αμέσως οι άνδρες της τοπικής Δίωξης Ναρκωτικών οργάνωσαν επιχείρηση για την σύλληψή του στην Θεσσαλονίκη όπου κατοικεί.
Το σπίτι του νεαρού διακινητή εντοπίστηκε στην περιοχή του Δενδροποτάμου και οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν τον μόλις βγήκε. Στην συνέχεια, έκαναν έρευνα στην κατοικία του, όπου βρήκαν συσκευασίες με ηρωίνη βάρους 484 γραμμαρίων, ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης βάρους 11 κιλών και 735 γραμμαρίων και μια ηλεκτρονική ζυγαριά.
Ο 27χρονος δεν είχε στην κατοχή του παρά μόλις 50 ευρώ κι έτσι ερευνάται αν είχε κρύψει τα παράνομα έσοδά του σε λογαριασμού άλλου προσώπου. Ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, που άσκησε σε βάρος του δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για διακίνηση ναρκωτικών.
Πηγή: patrastimes.gr