Ένα άγνωστο και περίεργο περιστατικό, το οποίο περιγράφει ο ίδιος ο φερόμενος ως αρχηγός του μεγάλου κυκλώματος των εκβιαστών που αποκαλύφθηκε μετά από έρευνες μηνών, προκαλεί πολλά ερωτήματα.

Στην δικογραφία του τμήματος εκβιαστών, που ξεσκέπασε τη συμμορία, υπάρχει η καταγεγραμμένη συνομιλία ανάμεσα στον προφυλακισμένο άνδρα με τον αρχηγικό ρόλο και τον επίσης προφυλακισμένο αστυνομικό που κατηγορείται για συμμετοχή στο κύκλωμα και αφορά σε μια παράξενη απόπειρα ανθρωποκτονίας της αδελφής ενός από τους πιο γνωστούς ανθρώπους της «νύχτας», ο οποίος μάλιστα είχε σωθεί από θαύμα από επίθεση με καλάσνικοφ που είχε δεχθεί στον Πειραιά.

Όπως λοιπόν αναφέρεται στη δικογραφία, ο φερόμενος ως αρχηγός των εκβιαστών περιγράφει στον αστυνομικό πώς η εν λόγω γυναίκα του είπε ότι την παρακολουθούσε ένα βαν χωρίς πινακίδες, στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα με κουκούλες.

Αρπαγή 10χρονης: «Μας βίασε η απαγωγέας της Μαρκέλλας» – Νέες καταγγελίες για την 33χρονη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αρπαγή 10χρονης: «Μας βίασε η απαγωγέας της Μαρκέλλας» – Νέες καταγγελίες για την 33χρονη

Μάλιστα, όπως λέει στον αστυνομικό χαρακτηριστικά, «τράβηξε πιστόλι» στην προσπάθειά του να σώσει τη γυναίκα.

Ολόκληρος ο αποκαλυπτικός διάλογος
Αστυνομικός: Κορώνα μου
Αρχηγός: Τι έγινε;
Αστυνομικός: Καλά εσύ;
Αρχηγός : Αν σου πω τι έπαθα δεν θα το πιστέψεις
Αστυνομικός: Τι έπαθες
Αρχηγός: Άκου, φεύγω από το μαγαζί
Αστυνομικός: Ναι…
Αρχηγός: Πηγαίνω σιγά-σιγά, με διπλαρώνει η Σοφία του Ζ. με το Peugeot
Αστυνομικός: Ναι.
Αρχηγός: Τι κάνεις, της λέω, καλά ρε Σοφάκι; Αναστατωμένη, μου λέει, είμαι με ακολουθεί ένα βανάκι, λέει, από τα βενζινάδικα. Της λέω που;
Αστυνομικός: Ναι
Αρχηγός: Ένα βανάκι σκούρο με τέσσερα άτομα χωρίς πινακίδες και σβηστά φώτα.
Αστυνομικός: Ναι
Αρχηγός: Της λέω Σοφάκι φύγε, φεύγει με το που φεύγει η Σοφία, μπαμ, μπαμ πλακώνονται και αυτοί. Σκάω εγώ πίσω από τη Σοφία, έχω τραβήξει πιστόλι, έχει φύγει η Σοφία… Ακουλουθούν, ακολουθώ εγώ και τέλος πάντων σε κάποια στιγμή φεύγουν. Ε, σκάμε στο φανάρι και μου λέει η Σοφία: “τι θέλουν από εμένα”. Της λέω από εσένα δεν θέλουν από τον αδερφό σου θέλουν.
Αστυνομικός: Θα είδαν ένα μαύρο Peugeot, γι’ αυτό.
Aρχηγός: Σε μπερδέψανε, σε μπερδέψανε με τον αδερφό σου, της λέω, εντάξει φύγε. Θα την γάζωναν, θα την γάζωναν. Ναι ρε σίγουρα
Αστυνομικός: Ήταν για γάζωμά απλώς ε…. Να σου ανάψουν, να σου ανάψουν ένα κερί
Αρχηγός: Εντάξει, έλα Νίκο, εγώ και να βγαίνανε, στα α@@@ μου
Αστυνομικός: Είναι κοπέλα, ναι εντάξει
Αρχηγός: Κατάλαβες; Το κορίτσι δε φταίει
Αστυνομικός: Ε, βέβαια δε φταίει τώρα
Αρχηγός: Κοπέλα, της λέω, δεν θέλουν εσένα τον αδερφό σου θέλουν.

Οι Αρχές πάντως δεν γνωρίζουν αν πραγματικά υπήρξε τέτοιο περιστατικό, καθώς ποτέ δεν έγινε επίσημη καταγγελία ενώ ερώτημα παραμένει το εάν ο αστυνομικός το ανέφερε στην υπηρεσία του όπως θα όφειλε από την επίσημη ιδιότητα του.

Πηγή: patrastimes.gr