Νέα στοιχεία προκύπτουν σχετικά με τον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη.

Ο πραγματογνώμονας της οικογένειας που ερευνά την υπόθεση, αποκάλυψε ότι από την εξέταση που έχει διενεργήσει δίνει λίγες πιθανότητες να έχει χτυπηθεί ο Σήφης Βαλυράκης από την προπέλα του δικού του σκάφους. «Για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε να κάθεται στην πλώρη του σκάφους, κάτι που δεν προκύπτει», ανέφερε ο πραγματογνώμονας Αναστάσιος Δέδες σύμφωνα με το Mega.

Την ίδια ώρα, ο διορισμένος από τη εισαγγελία Χαλκίδας πραγματογνώμονας ζητά να διοριστεί και ένας δεύτερος πραγματογνώμονας, προκειμένου να υπάρξουν ασφαλή συμπεράσματα.

Από την πλευρά τους, οι αλιείς της περιοχής εξετάζουν το ενδεχόμενο να κινηθούν νομικά κατά του αυτόπτη μάρτυρα ο οποίος είχε καταθέσει ότι είχε δει ένα αλιευτικό σκάφος δίπλα στο φουσκωτό του Σήφη Βαλυράκη και πως από τις κινήσεις του ο πρώην υπουργός βρέθηκε στο νερό.

Εν τω μεταξύ, οι δικηγόροι της οικογένειας Βαλυράκη, κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά των εμπλεκόμενων στην υπόθεση ψαράδων, ζητώντας άρση του τηλεφωνικού τους απορρήτου.

Σε συνδυασμό με την σάρωση των κεραιών κινητής τηλεφωνίας στην περιοχή προκειμένου να εντοπιστεί το στίγμα των κινητών τους τηλεφώνων, ίσως καταφέρουν οι Αρχές να τους ταυτοποιήσουν.

Πηγή: patrastimes.gr