«Το παιδί που έφυγε ήταν οικογενειακός μας φίλος. Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι. Ο οδηγός της μηχανής κινδυνεύει να χάσει το μάτι του, επίσης γνωστός μας και καλό παιδί. Στο σημείο που έγινε το τροχαίο έχουν χάσει την ζωή τους αλλά δύο παιδιά». Ανατριχιαστικές είναι οι λεπτομέρειες για τον 14χρονο Σπύρο ο οποίος έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με τη σοκαριστική μαρτυρία το skate board του άτυχου Σπύρου έγινε χίλια κομμάτια. Άτομο κοντά στην οικογένεια του άτυχου παιδιού μίλησε στο «ΘΕΜΑ» λέγοντας πως: «Η περιφέρεια και ο Δήμος δαπανά χρήματα για άλλα επουσιώδη και όχι για έργα υποδομής. Δεν υπάρχει ένα μέρος ψυχαγωγίας των παιδιών ηλικίας 12 και άνω για ποδηλασία, σκειτμπολ κλπ. Ένας πρώην Δήμαρχος πήρε κονδύλια για να φτιάξει δήθεν ποδηλατοδρόμους και αντί, αυτού έβαλε δύο γραμμές στην μια πλευρά του δρόμου. Έργα υποδομής, όπως ενταγμένα σχέδια πόλεων δεν έχουν ολοκληρωθεί για χρόνια ούτε προβλέπεται πχ περιοχή Κανόνι. Η ακαταστασία και ο χορός των εργολάβων είναι πλήγμα»

Σύμφωνα με τη Μαρτυρια το «σκειτ έγινε χίλια κομμάτια. Λέγεται ότι μετά τη μοτοσυκλέτα χτύπησαν το παιδί και δυο αυτοκίνητα. Απλά καλό είναι κάποια στιγμή να γίνει μια έρευνα των θεμάτων που έχουν βαλτώσει στην Κέρκυρα».

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά τον άδικο χαμό του 14χρονου ο οποίος έχασε τη ζωή του τόσο άδικα μετά από τροχαίο στις Αλυκές ποταμού Κέρκυρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr ο άτυχος νέος, παρασύρθηκε από μοτοσυκλέτα τη στιγμή που πήγαινε να περάσει τον δρόμο.Ο οδηγός δεν πρόσεξε τον άτυχο ανήλικο με αποτέλεσμα να του στερήσει τη ζωή. Όταν έφτασαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ στο σημείο ήταν ήδη αργά. Στο Νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο άντρας που οδηγούσε την μηχανή. Τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος ερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας.

Ο οδηγός της μηχανής, ο οποίος μέχρι αυτή τη στιγμή δεν γνωρίζει την τραγική κατάληξη του παιδιού, νοσηλεύεται με βαριά κατάγματα στο νοσοκομείο Κέρκυρας ενώ η Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας ερευνά τις ακριβείς συνθήκες του δυστυχήματος: «Όλοι εδώ στο νησί είμαστε συγκλονισμένοι, δεν μπορούμε να το πιστέψουμε», είπε χθες στο «ΘΕΜΑ» κάτοικος της περιοχής και συνεχίζει: «Γνωρίζαμε τον Σπύρο και την εξαιρετική οικογένειά του, η μητέρα του είναι δικηγόρος και ο πατέρας του έχει την ακαδημία του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα. Το κακό που βρήκε αυτούς τους ανθρώπους ξεπερνά κάθε φαντασία… Όσον αφορά στον οδηγό της μοτοσυκλέτας είναι διοικητικός υπάλληλος του νοσοκομείου Κέρκυρας. Κανονικά σχολάει στις πέντε το απόγευμα από την εργασία του αλλά εχθές, λόγω φόρτου εργασίας των ημερών, αποφάσισε να φύγει αργότερα, με αποτέλεσμα να γίνει το κακό. Αυτή την ώρα νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και κανείς δεν του έχει πει ότι ο Σπυράκος έφυγε… Από όπου κι αν πιάσεις αυτήν την ιστορία, πρόκειται για ένα πραγματικό δράμα…».

Πηγή: patrastimes.gr