Στην αποκάλυψη του πώς ερωτεύτηκε την Βικτόρια Μπέκαμ προχώρησε ο σύζυγός της και πρώην διάσημος ποδοσφαιριστής Ντέιβιντ Μπέκαμ με αφορμή τη συμπλήρωση 21 ετων έγγαμου βίου του διάσημου ζευγαριού.

Όπως είπε στους 63 εκατ. followers του στο Instagram η πρώτη φορά που ένιωσε ένα σκίρτημα στην καρδιά του για την Βικτόρια ήταν το 1997.

Αυτό που τράβηξε την προσοχή του Μπέκαμ ήταν το βίντεο κλιπ της τότε Posh των Spice Girls για το τραγούδι Say You’ll Be There.

Στο βίντεο κλιπ η Βικτόρια Μπέκαμ εμφανιζόταν με μια μαύρη ολόσωμη λάτεξ φόρμα, στιλιστική επιλογή που, όπως φαίνεται, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην ζωή του ζευγαριού.

«Πριν από 23 χρόνια καθόμουν σε ένα δωμάτιο με τον Γκάρι Νέβιλ και οι Spice Girls ήταν στην τηλεόραση. Τότε γύρισα στον Γκάρι και τους είπα «ω, μου αρέσει αυτή με την λάτεξ φόρμα»» είπε ο Μπέκαμ για ό,τι συνέβη το 1997.

«Ποιος να το περίμενε ότι μετά από τόσα χρόνια θα γιορτάζαμε τα 21 χρόνια γάμουκα και θα έχουμε τέσσερα υπέροχα και πανέμορφα παιδιά. Σε ευχαριστώ και σε αγαπώ Βικτόρια» πρόσθεσε στην ανάρτησή του ο Ντέιβιντ Μπέκαμ.

Η Βικτόρια Μπέκαμ απάντησε από την πλευρά της: «Δεν το πιστεύω ότι έχουν περάσει 21 χρόνια από τότε που είπαμε «I do». Τέσσερα παιδιά, τέσσερα σκυλιά και μετά από τόσα γέλια και σε αγαπώ περισσότερο κάθε μέρα».

Πηγή: patrastimes.gr