Απίστευτο κι όμως αληθινό! Τρεις μήνες περιμένει απάντηση από συστημική Τράπεζα μία γυναίκα, η οποία είδε μέσα σε μερικά λεπτά να αδειάζει ο λογαριασμός της, από συναλλαγές που έγιναν από άγνωστο άτομο στο… Γριβραλτάρ, ενώ η ίδια βρισκόταν στο σπίτι της στη Ρόδο!

Την απίστευτη ταλαιπωρία που βιώνει εξιστόρησε στην εφημερίδα «Δημοκρατική», καθώς ούτε το δίκιο της μπορεί βρει, ούτε και τα χρήματά της! Όπως κατήγγειλε, πριν από τρεις μήνες και ενώ καθόταν αμέριμνη στο σπίτι της στη Ρόδο, άρχισε να λαμβάνει ειδοποιήσεις στο κινητό της, ότι πραγματοποιούνται συναλλαγές στο Γιβραλτάρ μέσω της χρεωστικής της κάρτας, χωρίς η ίδια να μπορεί να κάνει κάτι για να σταματήσει το άδειασμα του λογαριασμού της.

Τα δε χρήματά της φαίνεται να έγιναν φύλλο και φτερό, σε διαδικτυακό καζίνο! Μάλιστα, επειδή η ίδια αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, είχε τα χρήματα στον λογαριασμό για ιατρικές πράξεις τις οποίες και καθυστερεί εις βάρος της υγείας της αναμένοντας στο… ακουστικό για μια υπεύθυνη απάντηση από την Τράπεζα.

Όπως κατήγγειλε ουδέποτε χρησιμοποίησε την συγκεκριμένη χρεωστική κάρτα για συναλλαγές στο διαδίκτυο, παρά μόνο σε σούπερ μάρκετ, περίπτερα και πρατήρια υγρών καυσίμων στη Ρόδο, γι αυτό και κατέθεσε αίτημα στην τράπεζα για αμφισβήτηση συναλλαγών με κάρτες.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε, οι ειδοποιήσεις στο κινητό της τηλέφωνο για την πραγματοποίηση συναλλαγών ελήφθησαν αργά τη νύχτα, οπότε έπρεπε να περιμένει μέχρι το πρωί της επόμενης ημέρας για να κινήσει τις διαδικασίες μέσω Τραπέζης. Μάλιστα, σημειώνει, πως ενώ έχει ορίσει ημερήσιο όριο συναλλαγών, το οποίο ο άγνωστος δράστης ξεπέρασε, η τράπεζα δεν ενεργοποίησε καμία δικλείδα ασφαλείας, ούτε επικοινώνησε κανείς μαζί της για να την ενημερώσει για ύποπτες συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω της κάρτας της.

Από τότε μέχρι σήμερα, έχουν περάσει τρεις μήνες και δεν έχει λάβει καμία ουσιαστική βοήθεια από την Τράπεζα για να εντοπιστεί ο τρόπος με τον οποίον ο άγνωστος ή οι άγνωστοι από το Γιβραλτάρ, κατάφεραν να αφαιρέσουν τα χρήματα από τον λογαριασμό της, χρησιμοποιώντας την χρεωστική της κάρτα.

Πηγή: patrastimes.gr