Αποδέκτης επιστολής στην οποία μία 10χρονη εξέφραζε το παράπονο για τα «χαμένα γενέθλια» της λόγο lockdown έγινε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων», έγραφε μεταξύ άλλων στο γράμμα της το οποίο απέστειλε στις στις 31 Οκτωβρίου η μικρή μαθήτρια στον Πρωθυπουργό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης απάντησε με χειρόγραφη επιστολή στην μαθήτρια στην οποία της υπόσχεται ότι «του χρόνου θα κάνει το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων».

Συγκεκριμένα στο γράμμα της προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη έγραφε:

«Κύριε Πρωθυπουργέ,

Σας γράφω αυτό το γράμμα γιατί σε 26 μέρες έχω τα γενέθλιά μου και ανησυχώ ότι άμα μας βάλετε σε lockdown δεν θα μπορέσω να κάνω πάρτι γενεθλίων. Οι φίλοι μου δεν θα μπορούν να έρθουν και έτσι θα είμαι μόνη μου και τα γενέθλιά μου θα είναι χάλια.

Οπότε, αν έχετε σκοπό να μας βάλετε σε καραντίνα πάλι να ξέρετε πως θα μου χρωστάτε τα γενέθλιά μου. Ήδη μου χρωστάτε Καρναβάλι, Πάσχα, 15Αύγουστο, Καθαρά Δευτέρα, Πρωτομαγιά και όλα τα πανηγύρια του καλοκαιριού».

Η απάντηση του Πρωθυπουργού:

«Αγαπητή μου…

Λυπάμαι πάρα πολύ που το lockdown θα σου χαλάσει τα σχέδιά σου αλλά καταλαβαίνεις ότι γίνεται για να προστατέψουμε αυτούς που αγαπάμε περισσότερο.

Σου εύχομαι χρόνια πολλά και είμαι σίγουρος ότι του χρόνου θα κάνεις το πιο ωραίο και μεγάλο πάρτι γενεθλίων», της απάντησε ο Πρωθυπουργός.

Πηγή: patrastimes.gr