Όταν κανείς ακούει το όνομά της, το πρώτο πράγμα που του έρχεται στο μυαλό είναι πως πρόκειται για μια από τις εμβληματικές παρουσίες του Hollywood. Η Μeryl Streep έχει αφήσει ανεξίτηλο το σημάδι της στον λαμπερό χώρο του κινηματογράφου, ξεχωρίζοντας τόσο για το ταλέντο της όσο και για την εκλεπτυσμένη εικόνα της.

Ένα από τα βασικά στοιχεία που τη χαρακτηρίζουν, είναι το γεγονός ότι δεν αλλάζει σχεδόν ποτέ την εμφάνισή της. Σήμα κατατεθέν της υπήρξε πάντοτε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά, ενώ σπανίως την έχουμε δει με διαφορετικό look, για τις ανάγκες κάποιου ρόλου.

Κάτι τέτοιο συμβαίνει και τώρα, με αφορμή τον ρόλο της στη νέα παραγωγή του Netflix “The Prom”, την κινηματογραφική έκδοση που σκηνοθετεί ο φημισμένος Ryan Murphy. Σε μια φωτογραφία του cast που δημοσίευσε ο ίδιος στο Instagram, η Meryl Streep δείχνει πραγματικά αγνώριστη, αφού ποζάρει ως ginger girl!

screen-09.38.08[04.09.2020]
«Γνωρίστε το απίστευτο καστ του Netflix’s THE PROM», έγραψε ο Ryan Murphy. «Μια ομάδα αληθινών στρατιωτών που αγκάλιασαν και ολοκλήρωσαν τα γυρίσματα κατά τη διάρκεια του COVID, ώστε να μπορέσουμε να δώσουμε σε όλους μια εμπνευσμένη ιστορία φιλοδοξίας, που όλοι χρειαζόμαστε τώρα» συμπλήρωσε.

Όπως μπορείς να δεις στη φωτογραφία, η σταρ έχει κοντά, κόκκινα μαλλιά και φοράει έντονο κόκκινο κραγιόν. Αυτή είναι η εμφάνιση που έχουν επιλέξει για τον ρόλο της ως Dee Dee Allen στο “The Prom” και μπορούμε να πούμε ότι όχι μόνο της πηγαίνει πολύ, αλλά της προσφέρει ένα ακόμα πιο νεανικό look.

Στο πλευρό της Meryl Streep ποζάρουν οι Kerry Washington, James Corden, Nicole Kidman, Andrew Rannells, Jo Ellen Pellman, Kevin Chamberlin, Ariana DeBose και Keegan-Michael Key.

Πηγή: patrastimes.gr