«Τα ερωτήματα γύρω από το θέμα της Folli Follie χρήζουν απαντήσεως από αυτούς, οι οποίοι εμπλέκονται και δεν χρήζουν απαντήσεως από εμάς, που μάθαμε στο κάτω κάτω της γραφής το θέμα αυτές τις μέρες» τόνισε ο πρώην Αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Τόσκας, σε συνέντευξή του στο Radio North, αναφορικά με τις αποκαλύψεις περί αλληλογραφίας στελεχών της Folli Follie που παραπέμπει σε εμπλοκή στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ και γνώση του τότε πρωθυπουργού.

Ο κ. Τόσκας εξέφρασε ακόμη την πεποίθηση ότι «το συγκεκριμένο θέμα έχει χρησιμοποιηθεί για αποπροσανατολισμό από τα δύο κεντρικά ζητήματα, την πανδημία και τα οικονομικά και δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα».

«Εγώ επιμένω στην κριτική επί των προβλημάτων, επιμένω στην κριτική των πολιτικών και όχι στο τι κάνει το κάθε πρόσωπο, που για μένα είναι δευτερεύον», πρόσθεσε.

Ως προς την εξέλιξη της πανδημίας, ο κ. Τόσκας τάχθηκε αναφανδόν υπέρ του εμβολιασμού, χωρίς να παραλείπει την κριτική προς την κυβέρνηση: «Θα έπρεπε να είχαν γίνει και άλλα πράγματα, τα τεστ στους εργασιακούς χώρους, όπως η συνταγογράφηση των τεστ και οι προσλήψεις υγειονομικού προσωπικού». «Δυστυχώς η κυβέρνηση είναι σε μια άλλη αντίληψη για το θέμα αντιμετώπισης της πανδημίας. Παίζει όλα τα χαρτιά της στο θέμα του εμβολιασμού την ίδια στιγμή που όλοι οι ειδικοί λένε ότι δεν είναι πανάκεια ο εμβολιασμός και παράλληλα θα πρέπει να γίνουν και ένα σωρό άλλα πράγματα», κατέληξε.

Πηγή: patrastimes.gr