Παράταση μέχρι και τη Δευτέρα 9 Ιουλίου, πήραν οι αιτήσεις για ένταξη των δικαιούχων στο πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους», όπως ανακοίνωσε η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη. Οι δικαιούχοι έχουν ακόμα λίγο χρόνο ακόμα για να κάνουν τις αιτήσεις τους ανεξαρτήτως του τελευταίου αριθμού του ΑΦΜ τους.
Σημειώνεται ότι η Παρασκευή 9 Ιουλίου, είχε οριστεί αρχικά ως η τελευταία ημέρα για ένταξη στου πρόγραμμα «Τουρισμός για όλους» του υπουργείου Τουρισμού για την υποβολή αιτήσεων από πολίτες των οποίων το ΑΦΜ λήγει σε 8 ή 9.
Ωστόσο, σύμφωνα με την υφυπουργό το επόμενο τριήμερο, Σάββατο, Κυριακή και Δευτέρα (10, 11 και 12 Ιουλίου) θα μπορούν να υποβάλουν αίτηση όλοι οι ενδιαφερόμενοι και δικαιούχοι ανεξαρτήτως του τελευταίου αριθμού του ΑΦΜ.

Περισσότερες από 200.000 αιτήσεις – Παράταση για 50.000 voucher

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Όπως είπε η Σοφία Ζαχαράκη, στον Ant1, έχουν ήδη γίνει πάνω από 200.000 αιτήσεις, ενώ η παράταση αφορά επιπλέον 50.000 voucher. «Ήδη έχουμε 368.000 voucher από πέρσι, είχαν χρησιμοποιηθεί περίπου 40.000, έχουν μείνει δηλαδή ας πούμε 320.000 συν τα φετινά, μπορούμε να φθάσουμε φέτος σε περισσότερους από 600.000 ωφελούμενους του προγράμματος», είπε η Σοφία Ζαχαράκη, προσθέτοντας ότι «πέρσι ήταν τέσσερις ημέρες, φέτος μπορούν αν είναι και δύο ή τρεις. Προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε το πρόγραμμα για τους ωφελούμενους».

Η κ, Ζαχαράκη τόνισε ότι «τα παλιά voucher ισχύουν μέχρι το τέλος του έτους. Τα καινούρια θα δοθούν, μετά την εκκαθάριση των αιτήσεων, γύρω στις 5 Αυγούστου και μπορούν να βοηθήσουν στην επιμήκυνση της τουριστικής σεζόν».

Πηγή: patrastimes.gr