Πολλοί επιστρέφουν από τη δουλειά με αυτοκίνητο, αυτός έχει επιλέξει έναν άλλο τροπό για να φευγει από την δουλειά κάθε μέρα. Η περίπτωση ενός οδηγού τελεφερίκ στην Τουρκία έχει γίνει viral. Και όχι άδικα, διότι την ώρα που οι συνάδελφοί του επιστρέφουν μετά την δουλειά στα σπίτια τους με το αυτοκίνητο, εκείνος έχει βρει ένα μοναδικό μέσο για να κερδίζει χρόνο.

Η εργασία του βρίσκεται στις πλαγιές του όρους Μπαμπαντάγκ στην νοτιοδυτική Τουρκία. Αφού λοιπόν ολοκληρώσει το οκτάωρό του, φορά το αλεξίπτωτό του και πέφτει από το βουνό ύψους 1.965 μέτρων.

Έτσι αποφεύγει φανάρια και κίνηση διανύοντας μια απόσταση 40 λεπτών που θα έκανε με το αυτοκίνητο μέσα σε τέσσερα λεπτά. Πολλές φορές προσγειώνεται στην παραλία που βρίσκεται δίπλα στο σπίτι του, ενώ άλλες φορές πέφτει στην πισίνα που έχει το συγκρότημα που μένει.

«Πιθανότατα δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος στον κόσμο που να το κάνει αυτό. Και για αυτόν τον λόγο νιώθω τυχερός και καταλαβαίνω πόσο πολύτιμο είναι», λέει ο ίδιος που δείχνει να το απολαμβάνει σε αντίθεση με άλλους εργαζόμενους που χρειάζονται κάποια ώρα για να επιστρέψουν στο σπίτι τους.

Άλλες φορές προτιμά το wingsuit του και ανοίγει το αλεξίπτωτο του στο κατάλληλο υψόμετρο για να προσγειωθεί στην πισίνα. «Γιατί μπορώ», γράφει χαριτολογώντας στην λεζάντα.

Πηγή: patrastimes.gr