Στην επίθεση πέρασε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, καθώς δεν μπορεί να καταλάβει πώς το Twitter επιτρέπει στους Ταλιμπάν να ανεβάζουν νέα για την κατάκτηση του Αφγανιστάν, αλλά εκείνον τον έχει αποκλείσει.

«Είναι αδιάντροπο να σκεφτείς ότι έχεις δολοφόνους και κλέφτες και δικτάτορες και τρομερούς, κάποιους τρομερούς δικτάτορες και χώρες, και είναι όλοι τους εκεί εκτός από τον πρόεδρο των ΗΠΑ, ο οποίος έχει εκατοντάδες εκατομμύρια κόσμο», δήλωσε εκνευρισμένος στο Newsmax την Τετάρτη, σε τηλεφωνική συνέντευξη…

Τραμπ κατά Twitter: Επιτρέπετε τους Ταλιμπάν, αλλά αποκλείετε εμένα

Ο Τραμπ παραμένει αποκλεισμένος από την πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης από τις 6 Ιανουαρίου και τα αιματηρά γεγονότα στο Καπιτώλιο. Ο εκπρόσωπος των Ταλιμπάν ωστόσο, ο Zabihullah Mujahid, μπορεί να ανεβάζει κανονικά ό,τι θέλει στο Twitter, μεταξύ αυτών και ενημερώσεις για την εκστρατεία κατάληψης του Αφγανιστάν.

Το Twitter δεν έχει απαντήσει για την ώρα στις κατηγορίες του Τραμπ. Ο οποίος τον περασμένο μήνα κατέθεσε μήνυση κατά των Twitter, Facebook και YouTube επειδή του έκλεισαν τους λογαριασμούς.

Αποκαλώντας ταυτοχρόνως τον αποκλεισμό του «παράνομη και ντροπιαστική λογοκρισία του αμερικανικού λαού»…

Πηγή: patrastimes.gr