«Ήμασταν έτοιμοι να το γιορτάσουμε, αλλά κάποιοι πήγαν να μας κλέψουν τις ψήφους. Κερδίσαμε τη Φλόριντα, το Τέξας, αλλά ακόμα δεν το έχουν καταμετρήσει. Νικήσαμε στη Βόρεια Καρολίνα, και η Αριζόνα έχει ακόμα πολύ ψωμί. Θα ήταν ωραίο να την πάρουμε, αλλά δεν την χρειαζόμαστε» είπε ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναντ Τραμπ περί τις 09:30 το πρωί της Τετάρτης (ώρα Ελλάδας).

«Αυτή τη στιγμή κερδίζουμε στην Πενσιλβάνια με μια τρομακτική διαφορά. Είμαστε μπροστά με 690.000 ψήφους. Με 64% των ψήφων είναι απίθανο να μας φτάσουν. Τώρα αρχίζουμε να μπαίνουμε στις Πολιτείες που ψηφίζουν Τραμπ» είπε ο Τραμπ, ενω επικαλέστηκε και τα… συγχαρητήρια που δέχθηκε από τον κυβερνήτη του Τέξας. «Στο Μίσιγκαν είμαστε μπροστά» συμπλήρωσε.

Αμέσως μετά, έριξε τη… βόμβα: «Και ξαφνικά, αναβλήθηκε ο εορτασμός. Ξέρουν ότι δεν μπορούν να κερδίσουν οι αντίπαλοί μας και γι’ αυτό λένε να πάμε στο δικαστήριο. Στο Οχάιο, κερδίσαμε με πολύ μεγάλη διαφορά, μεγάλη και η νίκη μας στη Βόρεια Καρολίνα. Ξαφνικά όλα σταμάτησαν. Αυτή είναι μια απάτη, οι αντίπαλοί μας εξαπατούν τον αμερικανικό λαό. Θα πάμε στο Ανώτατο Δικαστήριο και θα ζητήσουμε να σταματήσει η διαδικασία. Για μένα, έχουμε ήδη κερδίσει».

Πηγή: patrastimes.gr