Δύο άτομα, ένας άντρας και μια γυναίκα ,υπήκοοι Γαλλίας, μαζί με το σκυλάκι τους βρήκαν τραγικό θάνατο σε τροχαίο που συνέβη στο τέρμα της οδού Ρήγα Φεραίου στην Αμαλιάδα, λίγο μετά τις εννέα το βράδυ της Παρασκευής.

troxaio_amaliada_marathia-1

Το  αυτοκίνητο που επέβαιναν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες στο πέρασμα της γέφυρας του αρδευτικού αύλακα της περιοχής έκοψε τα σίδερα και κατέληξε στο πρανές του αύλακα.

Μεγάλη ήταν η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του ΕΚΑΒ και της Αστυνομίας για την ανάσυρσή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας και η γυναίκα που επέβαιναν στο ασημί Audi SUV είχαν κατεύθυνση από την διασταύρωση Μαραθιάς προς την Αμαλιάδα και την οδό Ρήγα Φεραίου, όταν φτάνοντας στο ύψος του κεντρικού αρδευτικού αύλακα του ΓΟΕΒ που διασχίζει την περιοχή, δεν ακολούθησαν το μικρό «εσάκι» που υπάρχει στο σημείο αλλά συνέχισαν ευθεία περνώντας διαγώνια το γεφύρι χτυπώντας από την εξωτερική πλευρά των κιγκλιδωμάτων της δεξιάς πλευράς, τα οποία ξήλωσαν, όπως και τα κιγκλιδώματα της αριστερής πλευράς.

Το SUV έπεσε πλάγια στο πρανές και στο νερό και τα δύο άτομα μαζί με το σκυλάκι εγκλωβίστηκαν. Κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα ποια είναι τα αίτια του θανάτου, τραυματισμός ή πνιγμός, αυτό θα φανεί όμως στη νεκροψία.

Χρειάστηκε αρκετός χρόνος για τις αρχές για να επαναφέρουν στην κανονική θέση το όχημα και να κόψουν τις λαμαρίνες για να απεγκλωβίσουν τους νεκρούς.

Η ηλικία τους εκτιμάται πως είναι 45 με 55 ετών.

troxaio amaliada marathia 2

troxaio amaliada marathia 3

troxaio amaliada marathia 4

troxaio amaliada marathia 5

troxaio amaliada marathia 6

Πηγή: patrastimes.gr