Συνεχίζει το σφυροκόπημα στον Νίκο Παππά (και όχι μόνο) ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος μιλώντας στην ΚΕΑ, είπε μεταξύ άλλων ότι:

«Ε’ιμαστε σε μια χώρα που ο οποιοσδήποτε μπορεί να ηχογραφήσει, να ηχογραφήσει οτιδήποτε, οποιοσδήποτε μπορεί να επιλέξει πότε θα δημοσιοποιηθεί. Ο κόσμος της Αριστεράς μας κρίνει με αυστηρά κριτήρια. Και έτσι θέλω να συνεχίσει να μας κρίνει. Οποιαδήποτε κριτική κάνουμε σε παλιές πρακτικές καλά κάνουμε».

Παππάς: Μας ξεφεύγει και καμιά κουβέντα

Ο Νίκος Παππάς πάντως, παρά την αποδοκιμασία Τσίπρα και τη σκληρή κριτική που του ασκήθηκε από όλες τις εσωκομματικές πτέρυγες, επιμένει στην «γραμμή» του. Αυτό προκύπτει από όσα δήλωσε στην ΚΕΑ, όπου μεταξύ άλλων είπε ότι : » Να ειμαστε ενα κόμμα που κανει αυτοκριτική και συλλογική και ατομική. Ακόμα και για το παραμικρό, ακόμα κι αν μας ξεφεύγει καμία κουβέντα».

Ο ίδιος δήλωσε «περήφανος που υπηρετώ με αυτόν τον πήχη αξιών της Αριστεράς. Ακριβώς επειδή είμαστε τέτοιοι, δεν θα επιτρέψουμε να μας κουνάνε το δάχτυλο αυτοί που πετάνε τα εκατομμύρια δεξιά και αριστερά σαν να ειναι αλογόμυγες».

Ο Φίλης «κοντράρει» Τσίπρα: Δεν με εκφράζει το «βρωμικο ΄89»

Απέναντι στο «αφήγημα » Τσίπρα περί remake του «βρώμικου 89» στάθηκε ο Νίκος Φίλης.

Στην παρέμβασή του στην ΚΕΑ , ο πρώην υπουργός Παιδείας δήλωσε ευθαρσώς ότι «Δεν με εκφράζει το βρωμικο 89. Δεν μπορούμε να λέμε σημερα οτι μπορεί να επαναληφθεί το βρωμικο 89. Ηταν άλλοι οι πρωταγωνιστές τοτε».

«Φωτογραφίζοντας»(και) τον Νίκο Παππά , το κορυφαίο κομματικό στέλεχος, είπε πως » Η Αριστερά δεν εχει λόγο να κανει εκπτώσεις απο τις αρχές της. Πολλά πράγματα μας ταπείνωσαν.

Η Αριστερά και το ηθικό της πλεονέκτημα δίνει καθημερινά εξετάσεις».

Πηγή: patrastimes.gr