Μήνυση κατέθεσε ο Δήμος Λαρισαίων κατά αγνώστων δραστών για τον βανδαλισμό του Αθλητικού Κέντρου Βιολογικού της Νέας Σμύρνης, ο οποίος σημειώθηκε στις 30 Δεκεμβρίου, αλλά έγινε γνωστός περίπου 20 ημέρες μετά μέσω της πρόθεσης του Δήμου για μήνυση.

Τις εικόνες βανδαλισμού και καταστροφών αντίκρισε ένας υπάλληλος του Δήμου που εργάζεται ως φύλακας κι εργάτης γενικών εργασιών στο Αθλητικό Κέντρο, μόλις επέστρεψε στην εργασία του.

Οι άγνωστοι δράστες, εκτός από τις ζημιές που προκάλεσαν στους τοίχους και τα τζάμια των αποδυτηρίων με τη χρήση λοστών, δεν δίστασαν να κλέψουν ακόμη και τον θερμοσίφωνα, το ψυγείο και την θερμάστρα λαδιού που βρίσκονταν στον ίδιο χώρο.

Στον ίδιο χώρο βρισκόταν ακόμη ένα μικρό ψυγείο, το οποίο καταστράφηκε από χτυπήματα. Ταυτόχρονα εκλάπησαν όλα τα χαρτικά, οι κουβάδες, καθαριστικά υγρά, σφουγγαρίστρες, αλλά εκλάπη επίσης και το λάστιχο του πυροσβεστήρα από την πυροσβεστική φωλιά.

Υπολογίζεται ότι το συνολικό κόστος για την αποκατάσταση των ζημιών ανέρχεται στο ποσό 3.000 ευρώ και ο Δήμος Λαρισαίων έσπευσε να καταθέσει μήνυση ενώπιον του κ. Εισαγγελέως Πρωτοδικών Λάρισας στρεφομένης κατά αγνώστων δραστών για βανδαλισμούς και φθορές.

Πηγή: patrastimes.gr