Πασίγνωστος σε όλο τον κόσμο έγινε ο Ρασίντ Αρσανουκάεφ από τη Ρωσία, όμως για τους λάθος λόγους.

Πρόκειται για έναν ερασιτέχνη ποδοσφαιριστή, στον οποίο επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού 48 αγωνιστικών για αντιαθλητική συμπεριφορά στην αναμέτρηση της FC Viktoria 62 Bregenz με την SPG Göfis/Satteins στο πλαίσιο της 9ης κατηγορίας της Αυστρίας.

Ο αγώνας έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου και ο Αρσανουκάεφ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για αντιαθλητικό μαρκάρισμα σε αντίπαλο. Μόλις ο διαιτητής έβγαλε από το τσεπάκι του την κόκκινη κάρτα, ο 28χρονος ποδοσφαιριστής φώναξε «τώρα θα σας δείξω τι σημαίνει ποινή» και έσπευσε σε αντίπαλο του, χτυπώντας τον με το κεφάλι στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα το «θύμα» της επίθεσης, να υποστεί κάταγμα στην μύτη και να παραμείνει στο νοσοκομείο για αρκετές ημέρες.

Η διοίκηση της FC Viktoria 62 Bregenz, έλυσε άμεσα την συνεργασία της με τον Αρσανουκάεφ και ο πρόεδρος του αυστριακού συλλόγου, Κρίστιαν Γκότζο, δήλωσε: «Η Viktoria υπερασπίζεται την ενσωμάτωση, αλλά φυσικά δεν μπορούμε να ανεχθούμε τέτοια περιστατικά. Εχουμε εκδιώξει τον Αρσανουκάεφ από το σύλλογό μας».

Έτσι, ο Ρώσος θα πρέπει να πει αντίο στα γήπεδα για αρκετό καιρό, καθώς θα μπορέσει να επιστρέψει στα γήπεδα στο φθινόπωρο του 2023.

Πηγή: patrastimes.gr