Νέα στοιχεία για τη δολοφονία της 38χρονης Κινέζας, που βρέθηκε νεκρή μέσα σε βαλίτσα, στα Βίλια. Πού εστιάζουν οι αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε η εκπομπή TLIVE το «μυστικό» που θα οδηγήσει στους δράστες του εγκλήματος φαίνεται πως κρύβεται σε μία λέσχη, σε μεγάλη συνοικία της Αθήνας.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πηγές έγινε άρση απορρήτου των επικοινωνιών από το τηλέφωνο της 38χρονης και οι Αρχές κατάφεραν με αυτό τον τρόπο να «ιχνηλατήσουν» τις κινήσεις της το διάστημα, πριν τη δολοφονία της.

Από τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους οι αστυνομικοί, προκύπτει ότι η άτυχη 38χρονη επισκεπτόταν πολύ συχνά μία παράνομη λέσχη, που βρίσκεται σε μεγάλη συνοικία της Αθήνας. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα έφευγε από το σπίτι της στο Μεταξουργείο, πήγαινε σε μία λέσχη στην πλατεία Κουμουνδούρου και έπειτα σε αυτή τη δεύτερη λέσχη, στο κέντρο. Από τις έρευνες των αστυνομικών προκύπτει ότι η εν λόγω λέσχη παρέμενε κλειστή για τουλάχιστον δύο εβδομάδες. Αυτό που προσπαθούν να μάθουν τώρα, είναι η σχέση που είχε η 38χρονη Κινέζα με τους ιδιοκτήτες της λέσχης, που φαίνεται πως είναι γνωστή στους λάτρεις του τζόγου.

Οι συγκάτοικοι και η ελπίδα για τις κάμερες

Την ίδια ώρα σύμφωνα με το Mega οι αξιωματικοί της Ασφάλειας επενδύουν στις μαρτυρίες οκτώ Κινέζων που ήταν συγκάτοικοι ή είχαν στενή επαφή μαζί της, αλλά και στις «χρυσές κάρτες» καζίνο που βρέθηκαν στην κατοικία της καθώς και στα πορίσματα των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων

Μάλιστα τέσσερις από τους ανθρώπους με τους οποίους ήταν συγκάτοικος η 38χρονη σε διαμέρισμα στο οποίο διέμενε στην οδό Μ. Αλεξάνδρου αναχώρησαν από την Αθήνα λίγο μετά την εξαφάνιση της 38χρονης και φέρεται να έχουν εντοπισθεί σε επαρχιακή πόλη.

Η ΕΛΑΣ εστιάζει και στην παρουσία της 38χρονης ένα 24ωρο πριν την εξαφάνιση της σε Σύλλογο Κινέζων στην πλατεία Κουμουνδούρου αλλά και σε μία άλλη κατοικία που φέρεται να διέμενε στα Κάτω Πατήσια. Η 38χρονη είχε δηλώσει άλλες δύο διευθύνσεις, μία εκ των οποίων οδηγεί σε εγκαταλελειμμένο κτίριο.

Οι αρχές εξετάζουν αν η ανθρωποκτονία της 38χρονης διαπράχθηκε για προσωπικούς λόγους ή μπορεί να σχετίζεται κατά δεύτερο λόγο με δράση της κινεζικής μαφίας στη χώρα μας.

Ακόμη, έχουν ζητηθεί στοιχεία για τις τραπεζικές συναλλαγές της, ενώ σημαντικά δεδομένα πιθανολογείται ότι θα προσφέρουν στην αστυνομική έρευνα η εξέταση της βαλίτσας κι άλλων ευρημάτων από τον τόπο που βρέθηκε το πτώμα της, η εξέταση καμερών στο οδικό δίκτυο της περιοχής των Βιλίων (κυρίως στην Παλαιά Εθνική Οδό Μάνδρας – Θήβας ) απ’ όπου πέρασε το ΙΧ των δραστών που μετέφεραν το άψυχο σώμα της.

Επιπλέον αναζητούνται καταγραφές από κάμερες στην ευρύτερη περιοχή κοντά στο σπίτι της για να διαπιστωθεί πού κινήθηκε τις κρίσιμες ώρες και με ποιους συναντήθηκε, με βάση τουλάχιστον τις μαρτυρίες που έχουν υπάρξει μέχρι τώρα.

Πηγή: patrastimes.gr