Τα περιοριστικά μέτρα έναντι του κορονοϊού έσπασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μίλτος Χρυσομάλλης, με αποτέλεσμα να του επιβληθεί διοικητικό πρόστιμο. Σύμφωνα με τον γραμματέα της ΚΟ της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννη Μπούγα, «κατά τη διάρκεια ελέγχου για την εφαρμογή των περιοριστικών μέτρων προστασίας από την πανδημία, την 3η Μαρτίου 2021, διαπιστώθηκε παραβίασή τους από τον βουλευτή Μεσσηνίας, Μίλτο Χρυσομάλλη».

Μάλιστα, όχι μόνο του επιβλήθηκε το προβλεπόμενο διοικητικό πρόστιμο, αλλά ο κ. Μπούγας κάλεσε τον κ. Χρυσομάλλη και του απηύθυνε αυστηρή επίπληξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Χρυσομάλλης είχε ένα ραντεβού σε ξενοδοχείο των Αθηνών και εκείνη τη στιγμή κλιμάκιο του ΕΟΔΥ βρέθηκε στον συγκεκριμένο χώρο, επιβάλλοντας πρόστιμα σε όλους όσοι βρίσκονταν στο σημείο.

Από την πλευρά του ο ίδιος υποστηρίζει ότι τηρούσαν όλα τα μέτρα προστασίας ενώ μάλιστα έδειξε τη βουλευτική ταυτότητά του. Ο κ. Χρυσομάλλης ισχυρίστηκε ότι το ραντεβού του είναι στο πλαίσιο των κοινοβουλευτικών του καθηκόντων, προσθέτοντας αφενός ότι δεν παραβίασε τα μέτρα και αφετέρου ότι ως βουλευτής δεν υπόκειται σε περιορισμό. Οι… εξηγήσεις του δεν έπεισαν το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, το οποίο του επέβαλε πρόστιμο 600 ευρώ.

Πηγή: patrastimes.gr