Ο βουλευτής της Νέος Δημοκρατίας και τέως υπουργός Δημήτρης Βαρτζόπουλος κατέρριψε πλήρως το αφήγημα της κυβέρνησης περί διμερούς διαλόγου, ξεκαθαρίζοντας ότι με τον Ερντογάν δεν πρόκειται να τα βρούμε ποτέ! Μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή σήμερα το πρωί στην ΕΡΤ, παρουσίασε τελείως διαφορετική θέση από εκείνη που εκφράζεται μέσω των δηλώσεων Πέτσα, Μπακογιάννη και Γεραπετρίτη.

Χαρακτήρισε τον Ερντογάν ως έναν ηγέτη στα όρια της παραφροσύνης, ο οποίος θέλει να παραστήσει τον αυτοκράτορα και φτάνει σε σημείο ακόμα και να απειλεί την ίδια την ύπαρξη της ΕΕ! Επανέλαβε ότι με τον Ερντογάν κι αυτό το καθεστώς δεν υπάρχει κανένα περιθώριο συνεννόησης, καταρρίπτοντας έτσι το αφήγημα περί διμερούς διαλόγου, και εξέφρασε την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα έρθει μία κυβέρνηση στην Τουρκία, μετά το χάος όπως χαρακτηριστικά είπε, με την οποία θα είμαστε σε θέση να συζητήσουμε!

«Χαιρετίζω την θέση του ΣυΡιζΑ για τα 12 μίλια, είναι μια θέση που ενισχύει την διαπραγματευτική θέση της Ελλάδας! Δείχνει μία ενότητα προς τα έξω και αυτό είναι κάτι πολύ καλό. Να φαίνεται ότι υπάρχει ένα ενιαίο μέτωπο και σε αυτόν τον τομέα της στρατηγικής, όσον αφορά τα 12 μίλια» κατέληξε ο Δημήτρης Βαρτζόπουλος, αναφερόμενος στην θέση που εξέφρασε η αξιωματική αντιπολίτευση.

Πηγή: patrastimes.gr