ΝΕΟΤΕΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Εργαζόμενοι και μέλη της διοίκησης του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας με την ολοκλήρωση της μεγάλης πορείας η οποία κατέληξε στην πλατεία Όλγας προχώρησαν σε αποκλεισμό των δύο εισόδων του νέου λιμανιού της Πάτρας όπου και ανάρτησαν πανό σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τα όσα σχεδιάζει η κυβέρνηση μέσω του νομοσχεδίου για το εργασιακό.

ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Η Πάτρα μέσα από την πραγματοποίηση μιας μεγαλειώδους συγκέντρωσης και πορείας, έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στην κυβέρνηση πως το νομοσχέδιο για τα εργασιακά δεν πρόκειται να περάσει.

DSC_9678

Ενδεικτικό της μαζικότητας είναι το γεγονός, ότι όταν η κεφαλή της πορείας βρισκόταν στην οδό Κορίνθου στο άνω μέρος της πλατείας Γεωργίου, η ουρά της βρισκόταν (μέσω των οδών Κορίνθου – Γούναρη – Μαιζώνος) στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου.

DSC_9799

Είχε προηγηθεί μεγάλη συγκέντρωση  στο Εργατικό Κέντρο της Πάτρας στην οποία συμμετείχαν εργαζόμενοι από τον ιδιωτικό, Δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα, κόμματα της αντιπολίτευσης, συνδικάτα – σωματεία, οι εργαζόμενοι στην δημόσια και ιδιωτική υγεία, εργαζόμενοι στους Δήμους της περιοχής και γιατροί από τα Δημόσια Νοσοκομεία της Αχαΐας.

Πηγή: patrastimes.gr