Συνελήφθη, την 23-12-2020 το πρωί, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας αλλοδαπός άνδρας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (78) πακέτα λαθραίων τσιγάρων.

Σε σωματικό έλεγχο που πραγματοποίησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν επίσης στην κατοχή του και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των (80) ευρώ.

Συνελήφθη, προχθές τα ξημερώματα, στην Πάτρα, από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι έσπασε παράθυρο δημόσιας χρήσεως αυτοκίνητου με σκοπό την κλοπή, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσει την πράξη του.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι ο δράστης την 23-12-2020 αργά το βράδυ, εισήλθε σε οικία ημεδαπού στην Πάτρα, με σκοπό την κλοπή, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του, καθώς έγινε αντιληπτός από τον παθόντα και τράπηκε σε φυγή.

Συνελήφθη, προχθές το πρωί, σε περιοχή της Πάτρας, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών, μια ανήλικη ημεδαπή, ηλικίας 15 ετών, διότι αφαίρεσε αυτοκίνητο αλλοδαπού άνδρα.

Συνελήφθησαν, επ΄ αυτοφώρω, προχθές το μεσημέρι, στην Πάτρα, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Τμήματος Άμεσης Δράσης Πατρών, δυο ημεδαποί άνδρες, την στιγμή που αποπειράθηκαν να διαρρήξουν πόρτα ισογείου διαμερίσματος.

Πηγή: patrastimes.gr